mahdi71 8 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت همگی من میخوام یک سایت فروش شارژ داشته باشم .اما هنوز کسی به فکر طراحی چنین سایتی نشد لا اقل اگه هم شد جامع و کامل نبوده من خیلی سرچ کردم اما پیدا نکردم. تو خود سایت جومینا یه کامپوننت و یک بسته اسان نصب ایرانسل است که فقط با اون سایت میشه کارت ایرانسل فروخت من سایتی میخوام که هم همراه اول هم ایرانسل بشه فروخت و اگر هم شد کارت اینترنت (اگه شد.خیلی مهم نیست). اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز ميخواي نحوه فروش به چه صورتي باشه كدها براش ايميل بشه بر اساس اعتبار بتونه خريد كنه يا با پرداخت آنلاين در ساده ترين حالت ميتونيد از افزونه هاي فروشگاهي استفاده كنيد موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdi71 8 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی ممنون از پاسخ شما من میخوام پس از انتخاب نو ع شارژ----و چه قیمتی (1000.2000.و..) شماره موبایل و ایمیل را وارد کرده و بعد نوع بانک وتایید به بانک وصل شود مانند سایت http://www.iran3ell.net http://www.carti.ir/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز با افزونه جومینا مارکت می تونید کارت شارژ همراه اول را هم بفروشید فقط یک خورده نیاز به تغییرات داره که براتون انجام میدیم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام در تکمیل صحبت های ستارجان باید بگم که شما میتونید از همون افزونه فروش کارت شارژ استفاده کنید فقط نیاز به کمی تغییرات داره درپناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_u139 0 ارسال شده در اسفند 90 با سلام خدمت همگی من میخوام یک سایت خرید شارژ داشته باشم .اما هنوز کسی به فکر طراحی چنین سایتی نشد لا اقل اگه هم شد جامع و کامل نبوده من خیلی سرچ کردم اما پیدا نکردم. تو خود سایت جومینا یه کامپوننت و یک بسته اسان نصب ایرانسل است که فقط با اون سایت میشه کارت ایرانسل فروخت من سایتی میخوام که هم همراه اول هم ایرانسل بشه فروخت و اگر هم شد کارت اینترنت (اگه شد.خیلی مهم نیست). اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم آقا چند نمونه از سایتهایی که از این اسکریپت استفاده کردن رو میشه بهم معرفی کنید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در اسفند 90 با سلام . درود می توانید از این اسکریپ استفاده کنید . موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nimarazavi 0 ارسال شده در آبان 91 با سلام خدمت همگی من میخوام یک سایت خرید شارژ داشته باشم .اما هنوز کسی به فکر طراحی چنین سایتی نشد لا اقل اگه هم شد جامع و کامل نبوده من خیلی سرچ کردم اما پیدا نکردم. تو خود سایت جومینا یه کامپوننت و یک بسته اسان نصب ایرانسل است که فقط با اون سایت میشه کارت ایرانسل فروخت من سایتی میخوام که هم همراه اول هم ایرانسل بشه فروخت و اگر هم شد کارت اینترنت (اگه شد.خیلی مهم نیست). اگه کسی بتونه کمکم کنه ممنون میشم پ خ بزنید واستون تغییراتی رو که بخواید تو کامپوننت ایجاد می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام به انجمن تخصصی جوملا (جومینــــــا) خوش آمدید دوست عزیز ، پس از عضویت لازمه که شما ابتدا با قوانین انجمن آشنا شوید و سپس به فعالیت بپردازید شما در همین بدو ورود چند تخلف داشتید که نمونش در این تاپیک نیز به تاریخ آخرین ارسال توجه نکردید حتما" در اولین فرصت قوانین را مطالعه فرمایید ! موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر