alin617 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام من توسط ماژول mod_flashmod و Simple Image Holder یک فایل فلش رو به خوبی در حالت لوکال به نمایش در آوردم ولی با نصب این در ماژول در سایت با همان تنظیمات در حالت لوکال متاسفانه فایل فلش نمایش داده نمیشود به صورت سفید رنگ در می آید لطفا مرا راهنمایی کنید . اینم لینکش میتونید این مشکل رو مشاهده کنید www.atsokish.com با تشکر :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohammadn72 20 ارسال شده در شهریور 90 موضوع به دلیل انتشار در روم نا مناسب منتقل شد !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز تو این سایت که لینک دادید اصلا فلش وجود نداره که سفید باشه؟ ظاهرا ماژول رو غیر فعال کردید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو این لینکی که گذاشتید فقط یه فایل فلشه اونم ساعتو تاریخه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
alin617 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز تو این سایت که لینک دادید اصلا فلش وجود نداره که سفید باشه؟ ظاهرا ماژول رو غیر فعال کردید موفق باشید آره درسته غیر فعالش کردم آخه درست نبود دیگه الان دوباره فعالش کردم ولی باز هم در موقعیت راست صفحه فلش سفید ظاهر میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون:thankyou::1: سلام تو این لینکی که گذاشتید فقط یه فایل فلشه اونم ساعتو تاریخه سلام ماژول رو غیر فعالش کردم آخه درست نبود دیگه الان دوباره فعالش کردم ولی باز هم در موقعیت راست صفحه فلش سفید ظاهر میشه لطفا راهنمایی کنید ممنون www.atsokish.com :s:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز ماژول مشکلی نداره شما آدرس فلش رو درست نداده بودید آدرس رو اینطوری بدید درست می شه http://www.atsokish.com/images/rokham company.swf موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر