Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. یک نگاه به سایت زیر بیندازید: http://www.igems.ir/fa/contact.html چگونه می توان این فرم را فارسی کرد؟(البته من می خواهم دوزبانه باشد.چون این سایت دوزبانه هست ، در زبان انگلیسی مشکلی ندارد.) با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام خب این فرم شما اصلا فارسی نیست معلومه تو زبان انگلیسی درست نمایش داده میشه اگه فارسی یا همون راست چینش کنیم تو انگلیسی برعکس میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 چگونه فارسیش کنم؟ یعنی کدام فایل را باید ویرایش کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 مشکل از قالب شما ست که به درستی فارسی ساپورت نمیکنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 چگونه این مشکل را حل کنیم؟ در css یا php یا js با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر