bayat 1 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ماژول يا كامپپوننتي جهت مديريت مدرسه احتياج دارم البته به غير از joom-report و افزونه مديريت مدارس جومينا نياز فوري دارم تشكر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز منظورتون از مديريت مدرسه فعاليتهاي حسابداري نامه نگاري و برنامه كلاسي و ..... هست كه مربوط به مديريت ميشه ؟؟ يا منظورتون اعلام نمرات و موارد مربوط به دانش آموز بود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hc1supcenter 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم بجای استفاده از افزونه از اسکریپت های موجود استفاده کنی با توجه به تجربه خودم میگم مثلا اسکریپت آقای ولی پور که رایگان هم هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kianesfahan 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز پیشنهاد میکنم بجای استفاده از افزونه از اسکریپت های موجود استفاده کنی با توجه به تجربه خودم میگم مثلا اسکریپت آقای ولی پور که رایگان هم هست درود دوست عزيز مي تونيد ادرس دانلود و دموي اسن اسكريپ را بدهيد ؟ با تشكر فراوان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام ما این محصول رو به صورت کامل نوشتیم و آماده استفاده می باشد در صورت نیاز می توانید به ما پیام داده و دمو برای شما راه اندازی شود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این سیستم مدیریت مدرسه که می خواهید چه امکاناتی باید داشته باشه چه کارهایی می خواین باهاش انجام بدین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shahab1 0 ارسال شده در آبان 91 سلام این سیستم مدیریت مدرسه که می خواهید چه امکاناتی باید داشته باشه چه کارهایی می خواین باهاش انجام بدین؟ س.من يه كامپوننت مديريت مدرسه ميخوام كه معلما بتونن نمرات دانش آموزان رو برامون بفرستن.ميشه برام لينكشو بزاريد. ممنون ميشم سلام این سیستم مدیریت مدرسه که می خواهید چه امکاناتی باید داشته باشه چه کارهایی می خواین باهاش انجام بدین؟ س.من يه كامپوننت مديريت مدرسه ميخوام كه معلما بتونن نمرات دانش آموزان رو برامون بفرستن.ميشه برام لينكشو بزاريد. ممنون ميشم راستي جوملام 2.5 هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 91 با سلام درخواست جدید در تاپیک جدید ! این بخش مربوط به جوملا 1.5 میباشد موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر