nasim89 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام و ارادت مشکلی که من با کامپوننت پیشرفته کاربران(com_ambra ) دارم اینه که ایمیل فعالسازی به کاربر ارسال نمیشه درحالی که پیغام مبنی برارسال ایمیل روبه کاربر نمایش می ده.(من این امکانو تو تنظیمات کلی فعال کردم) اما وقت ازطریق ثبت نام پیشفرض جوملا اقدام می کنم ایمیل به کاربر ارسال میشه. لطفا بفرمایید باید چه کارکنم؟تنظیمات خاصی لازمه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه تنظیمات رو مطمئنید که درست انجام دادید شاید سرورتون اجازه ارسال ایمیل رو نمیده!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
nasim89 0 ارسال شده در شهریور 90 دوباره سلام همون طور که گفتم ازطریق کامپوننت ثبت نام پیشفرض جوملا،ایمیل فعالسازی ارسال می شه اما ازطریق این کامپوننت نه ،هیچ ایمیلی به کاربر ارسال نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
xonaro 0 ارسال شده در دی 91 منم همین مشکل رو دارم لطفا کمککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککککک.... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در دی 91 سلام اخرین نسخه این افزونه رو از سایت سازنده دریافت و نصب کنید ببینید مشکل هنوز پابرجاست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین میری 3,094 ارسال شده در دی 91 دوستان اسپم ندید لطفا این کامپوننت تجاریست و اشکال ها و ایرادهاش مربوط به سایت اصلی خودش میشه پیشنهاد میکنم از cb استفاده کنید چون هر بلایی که دلتون بخواد می تونید سر فرم ثبت نام بیارید لطفا قبل از ایجا تاپیک و پست جستجو کنید لطفا بدرود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر