moksystem 0 ارسال شده در آبان 90 وقتی .txt رو حذف می کنم و اولش htaccess نقطه می زارم پیغام می ده که اول باید نام را وارد کنم. سیستم خودم هاست هاستش و با wamp کار می کنه فایل htaccess رو هم توی پوشه www تغییر دادم که به این مشکل برخوردم چکار کنم؟! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در آبان 90 وقتی .txt رو حذف می کنم و اولش htaccess نقطه می زارم پیغام می ده که اول باید نام را وارد کنم. سیستم خودم هاست هاستش و با wamp کار می کنه فایل htaccess رو هم توی پوشه www تغییر دادم که به این مشکل برخوردم چکار کنم؟! باسلام اینکه شما با wamp کار میکنید نشون دهنده اینه که افزونه رو تو ویندوز و در حالت لوکال تست میکنید شما نمیتونید تو ویندوز این کار رو انجام بدید . برای تغییر نام htaccess.txt به htaccess. باید اینکار رو روی هاست ( آنلاین ) انجام بدید و سپس اونو دانلود کنید ( قبلا در این مورد در انجمن بحث شده که یه سرچ کوچیک میخواست ) البته من توصیه میکنم برای تست این افزونه رو روی هاست ( آنلاین ) امتحان کنید . در ضمن قبلش بکاپ از سایت یادتون نره موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در آبان 90 با سلام البته در لوکال هم می تونند فایل htaccess.txt رو براحتی تغییر نام دهند... (قبلا در انجمن توضیح داده شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pop123 5 ارسال شده در آبان 90 سلام دوستان یک سوال داشتم وقتی که این کامپوننت رو فعال می کنم صفحه اصلی سایت نمایش داده می شه ولی بر روی هر منو یی که کلیک می کنم بازم همون صفحه اول نمیش داده می شه و وارد صفحات دیگه نمی شه ممنون میشم راهنماییم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در آبان 90 سلام دوست عزیز بارها در این مورد در انجمن بحث شده ابتدا جتسجو کنید(طبق قوانین...!) بهتر به نتیجه میرسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
bid 2 ارسال شده در دی 90 یا سپاس آیا این افزونه نسخه رایگان هست یا تجاری ؟چون در سایت اصلی در نسخه های رایگان برخی قابلیتهایکه در این پک هست وجود ندارد این نکته ازین جهت که افزونه میبایست آپدیت شه میپرسم چون نسخه فعلی 1.7 هست که باید به 1.7.3 ارتقا پیدا کنه چنانچه فایل آپدیش هست لطفا منتشر کنید با سپاس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در دی 90 با سلام رایگان هست (جومینا از وارز پشتیبانی نمی کند) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
yasharhi 0 ارسال شده در اسفند 90 لینک نسخه 1.5 فارسی رو هم میشه بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در اسفند 90 سلام باید اول جستجو می کردید دوست عزیز اینجا رو ببینید http://www.joomina.ir/joomla-extension/google-search/seo.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در فروردین 91 سلام من این افزونه رو نصب کردم منتهی هیچ کدوم از گزینه هاش کار نمی کنه ! یعنی روی هر کدوم کلیک می کنم برمیگرده تو همین صفحه اصلی کامپوننت . همونی که تو عکس هست : نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 سلام شما نام اچ تی اکسس رو تغییر دادید؟ گزینه های سئو جوملا رو فعال کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در فروردین 91 بله تغییر نام رو انجام دادم و گزینه ها هم فعال هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در فروردین 91 کش رو پاک و دوبار امتحان کنید شما روی چه نسخه ای نصب کردی؟ 1.7 یا 2.5 ؟؟؟ یکبار حذف و دوباره نصب کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrdad.noori 6 ارسال شده در فروردین 91 روی جوملا 2.5 نصب کردم کش رو هم پاک کردم درست نشد همچنین یک بار کامل حذفش کردم و دوباره نصبش کردم بازم فرقی نکرد روی یک جوملا 2.5 دیگه هم نصب کردم دقیقا همینطور شد راهنمایی لطفا :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی صفرعلی 2,891 ارسال شده در فروردین 91 با سلام احتمال داره با افزونه ای کانفلیکت کرده باشه یکی یکی افزونه ها رو غیرفعال کنید و تست کنید ، ببینید مشکل حل میشه یا نه موفق و پیروز باشید یا حق :64 (17): نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
علی موذنی 310 ارسال شده در فروردین 91 قبلی را پاک کنید و از لینک زیر نصب کنید، ببینید درست میشه دانلود AceSef 2.5 1 واکنش ها : k3m@l نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
k3m@l 0 ارسال شده در خرداد 93 با سلام جناب موذنی این افزونه رو نصب کردم (جوملا 2.5)اما وقتی میخوام تنظیمات رو ذخیره یا کنسل کنم، دکمه های ذخیر و انصراف کار نمیکنن ...با کلیک روشون هیچ عملی نمیکنه؛ فقط # به لینک اضاف میکنه!؟مشکل از افزونه هست یا از سایت!؟پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر