pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. من دارم یه افزونه رو ترجمه میکنم اما همش کدها فارسی و انگلیسی با هم قاتی و کد ها جابجا میشن . یعنی وقی متن انگلیسی رو حذف میکنم و به جاش فارسی مینویسم مکان کدهای انگلیسی تغییر میکنه و تو فارسی ها نشون داده میشن ! به تصویر زیر نگاه کنید : لطفا بگید اشتباهم چی هست؟ این هم بگم که الان با نت پد خود ویندوز فایل رو ویرایش کردم. آیا باید از نرم افزار دیگه ای استفاده کنم تا کد ها جا بجا نشن؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز تو ادیت حتما اشتباهی "" را هم حذف کردین تو بعضی جاها و این بعث بهم ریختگی شده...یبار دیگه بررسی کنین اگر مشکلتون حل نشد از یک ویرایشگر قوی که utf را هم پشتیبانی کنه :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون راستی تو فایل اصلی زبان این ماژول اصلا " " وجود نداره . یعنی مشکل از همین هست؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام لطفا فایل زبانی که تاحالا روش کار کردید رو بدید تا برسیش کنیم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما چه فایلی رو دارید فارسی می کنید اگه فایل ini. هست جلوی عبارت انگلیسی بعد از مساوی متن فارسی شما بین دو تا علات " قرار میگیره بررسی کنید ببینید دو طرف متن فارسی این علامت هست یا نه؟ باید مثلا اینجوری باشه : COM_ACESEF_CONTROLPANEL="کنترل پنل" موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون دوستان فایل اصلی رو پیوست کردم لطفا یه نگاه بهش بندازید. هیچ کدومش اینجور علامتی " " نداره ! حالا باید چیکار کنم؟ خودم واسش این علامت ها " " بذارم مشکلی پیش نمیاد؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13154263151.zip نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 ممنون دوستان فایل اصلی رو پیوست کردم لطفا یه نگاه بهش بندازید. هیچ کدومش اینجور علامتی " " نداره ! حالا باید چیکار کنم؟ خودم واسش این علامت ها " " بذارم مشکلی پیش نمیاد؟ http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13154263151.zip میشه افزونه را اگر تجاری نباشه واسه دانلود قرار بدین...اینطوری دوستان راحتر میتونن کمکتون کنن..چون برخی از افزونه ها هستند که ترجمشون مختص به یک فایل نیست :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pesarak 12 ارسال شده در شهریور 90 ممنون ، آره این افزونه ، پلاگین پخش فیلم هست http://www.jmdownload.ir/download.php?filename=13154271841.zip :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز من ترجمش کردم مشکلی نداشت ########## Backend PLG_JPLAYER_VIDEO_PARAMETERS=تنظیمات فایل تصویری PLG_JPLAYER_VIDEO_FOLDER=مسیر فایل های تصویری PLG_JPLAYER_VIDEO_FOLDER_DESC= پوشه ای که فایل های تصویری شما در آن قرار دارد PLG_JPLAYER_VIDEO_WIDTH=عرض (پیش فرض) PLG_JPLAYER_VIDEO_HEIGHT= طول (پیش فرض) از یه ادیتور قوی تر مثل notepad++ یا DW استفاده کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر