mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 با عرض سلام من یک سوال از اساتید محترم داشتم و آن هم اینکه آیا کسی اسکریپت فروشگاهی رو می شناسه که قابلیت شارژ کردن حساب کاربر رو داشته باشه ؟ یعنی اینکه مثلا کاربر یک مبلغی رو به حساب می ریزه و حساب خودش رو شارژ می کنه و بعد به اندازه میزان اعتباری که دارد می تواند مثلا" خرید کنه و یا فایل های مورد نظر رو که هر کدام یک قیمتی دارد رو دانلود کند. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در مرداد 89 دوست عزيز اسكريپتهاي زيادي هست كه اين قابليت را دارد مثلاً اسكريپت سبد خريد و... كه اين اسكريپت توسط چندين گروه در اين نال شده و فارسي شده (كه انصافاً كارشون خوب بوده) و با اسم خودشان با گارانتي به شما ارائه مي دهند. موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 من این سیستم را برای جوملا دارم و در حال پیادس سازی برای فروشگاه خود جومینا هستم . علاوه بر شارژ حساب از درگاه بانک سامان امکانات فوق العاده بسیاری دیگر هم دارد اما فروشی است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
goldenboy 1 ارسال شده در مرداد 89 میشه یه دمو ازش دید؟ قیمتش چقدره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mehrfra 0 ارسال شده در مرداد 89 سلام با تشکر آقای تهرانی من این سیستم رو می خواهم. اگر ممکن هست مبلغ و اگر لینگ دمو از این سیستم هست رو بفرمایید با تشکر فراوان موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 89 3 چهار روز صبر کنید فروشگاه جومینا بیاد بالا بهترین دمو همونه الان برای یک سایت که مقاله میفروشن این سیستم را راه اندازی نموده ایم اما شاید ایشون نخوان دمو سایت ایشون را بدم چون هنوز منتشر نشده و پایلت است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در مرداد 90 3 چهار روز صبر کنید فروشگاه جومینا بیاد بالا بهترین دمو همونه الان برای یک سایت که مقاله میفروشن این سیستم را راه اندازی نموده ایم اما شاید ایشون نخوان دمو سایت ایشون را بدم چون هنوز منتشر نشده و پایلت است دمو نداره؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در مرداد 90 با سلام قبلا اینجا (فروشگاه جومینا) پیاده سازی شده بود: http://joominamarket.com در حال حاضر سیستم تغییر داده شده... (برای اطلاعات بیشتر با آقای تهرانی تماس بگیرید) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
afshin0411 0 ارسال شده در مرداد 90 چرا این اسکریپت در فروشگاه جومینا قرار نگرفته؟ قیمت و دموی این اسکریپت را جهت فروش اعلام کنید با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مرداد 90 سلام والله نرسیدم :s اما دمو های آن topjoomla.ir/shop2 topjoomla.ir/shop3 هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_u139 0 ارسال شده در شهریور 90 من این سیستم را برای جوملا دارم و در حال پیادس سازی برای فروشگاه خود جومینا هستم . علاوه بر شارژ حساب از درگاه بانک سامان امکانات فوق العاده بسیاری دیگر هم دارد اما فروشی است آقا این سایتی که میگفای همینایی که اینجا دموشو گزاشتی؟> topjoomla.ir/shop2 topjoomla.ir/shop3 قیمت اسکریپت چنده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید اطلاعات بیشتر: http://joominamarket.com/index.php?option=com_virtuemart&Itemid=7&category_id=12&flypage=flypage.tpl&page=shop.product_details&product_id=88&vmcchk=1&Itemid=7 با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر