zlili35 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام یک سوال : من چند روز پیش یک سایت ساده رو راه اندازی کردم ، بعد از چند روز یک نفر 'گفت این که خیلی راحت ه-ک میشه و گفت یوزرهاتون این 5 تاست و نام برد ؟ می خواستم ببینم چجوری این کارو کرده ؟ چون تو جوملام از چیز خاصی هم استفاده نکرده بودم فقط بسته ی نصبی جوملا 1.5.23 رو نصب کردم . کسی می دونه چجوری اینکارو کرده و چجوری میشه جلوش رو گرفت ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز در مورد امنیت جوملا بیش از خود جوملا تو این انجمن بحث شده یه سرچ کنین خیلی مطالب آموزشی جامعی در مورد امنیت جوملا تو این انجمن هست.... :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در شهریور 90 با تشکر سوال من صرفا امنیتی نبود . می خواستم بپرسم چجوری میشه به لیست کاربران سایت دسترسی پیدا کرد ، چه راهی هست ؟ منظورم اینه که اون شخص چجوری تونسته کاربرا رو پیدا کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام به احتمال زیاد یا پسوورد شما رو میدونه یا به سی پنل شما دسترسی داره وگرنه فکر نکنم بتونه به همین راحتی.. !! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
zlili35 0 ارسال شده در شهریور 90 یعنی هیچ راه دیگه ای نداره !!!؟ چون می دونم به اینا دسترسی نداره و اینقدرم حرفه ای نیست ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 مطمئن باشید اگه اینها رو نداشته باشه امکان اینکار رو نداره به قول خودتون انقدر هم حرفه ای نیست پس دیگه اصلا نمیتونه..! من احتمال میدم پسوورد شما رو داشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر