ciw 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام .من میخوام نشانه کپی رایت را از قالب دانلودی پاک کنم.و می خوام یه نام اضافه کنم چیکار باید کرد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مصطفی افروزی 67 ارسال شده در شهریور 90 سلام بستگی به اون قالب داره ولی معمولا توی فایل index.php می باشد و می تونید با باز کردن این فایل به راحتی کپی رایت رو تغییر یا حذف کنید در مواقعی این کپی رایت در مدیریت جوملا به صورت یه ماژول می باشد که می تونید به قیمت مدیریت ماژول ها برید و اون رو غیر فعال کنید و ممکنه به صورتهای دیگری هم باشد ولی معمولا به دو صورت بالاست در ضمن اگه کمکتون نکرد دمو، آدرس سایت، یا فایل قالب رو قرار بدید تا براتون درست کنم البته دقت کنید که صاحب قالب از حذف کپی رایت راضی هست!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 90 در تکمیل گفته های دوستمون: به مکانی که جوملا رو نصب کردید برید و در پوشه includes فایل footer.php رو ویرایش کنید. در قالب هم می توانید این کد را حذف کنید: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر