navid2630 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان سوالی داشتم راهنمایی کنید چطوری می تونم منویی بسازم که بکگراندش یه عکس باشه و بشه روی آن لینک گذاشت من وقتی در فرانت پیج یک تیبل درست می کنم و بعد عکس زمینش میکنم در جوملا نشون نمیده چطوری می تونم این کار را انجام بدم با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگر در فرونت پیج مشکلی ندارید پس مشکل به احتمال زیاد در آدرس دهی عکس مشکل دارید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
navid2630 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگر در فرونت پیج مشکلی ندارید پس مشکل به احتمال زیاد در آدرس دهی عکس مشکل دارید در پناه حق... نه دوست من آدرس دهی هم درسته دقیقا وقتی در صفحه پست جوملا کدها رو پیس می کنم اصلا تیبل رو نشون نمیده !!! نمیدونم مشکل از کجاست راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirv60 7 ارسال شده در شهریور 90 این کد رو تو فرانت پیج ببین. > </pre> <table border="0" align="center"> </table> <br دوست عزیز پیشنهادمی کنم به جای front page از نسخه جدید یعنی sharepoint designer استفاده کنید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر