pedramf18 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام ... من یه اسلاید دارم که میخوام عنوانی که روش هست حذف بشه و بلد نیستم ... عکسش رو میزارم ... اونجایی که نوشته میخوام حذف بشه ... با قرمز پایینیه کاری نداشته باشین ... ممنون ... منتظرم ... http://up6.iranblog.com/files2/6f568.png نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما کافی در تنظیمات ماژول مربوط گزینه نمایش عنوان رو غیر فعال کنید در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
pedramf18 0 ارسال شده در شهریور 90 آخه اصلا" همچین گزینه نداره .... چی کار کنم ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 این مربوط به کپی رایت اون ماژول هستش و باید توی خود کدهای ماژول به دنبال همچین گزینه ای بگردی و حذفش کنی اگه نتونستی ماژول و بذار تا برات اون گزینه رو بردارم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اگه سایتتون انلاینه دمو بذارید تا بگیم چه کدی باید حذف بشه اگه ماژولتون تجاری نیست بذارید تو انجمن تا دوستان بهتون کمک کنن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر