mahdikp 2 ارسال شده در شهریور 90 آقا تو رو به خدا یکی از شما دوستان توضیح بده من گشتم پیدا نکردم در کار با Acesef خیلی مشکل پیدا کردم. 1- صفحات قرمز زیاد است .چگونه آنها را یکپارچه کنم؟ وهمچنین کاری کنم که دیگه ساخته نشه. توضیح مختصر هم بدهید ، خوبه. منتظر پاسختان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در مورد یکپارچه کردن که کاری نداره! شما دقت نمیکنید به کامپوننت و کمی هم جستجو نمیکنید برای یکپارچه کردن لینک شما لینکی که در زیرش نوشته شده : Real: Red URL, click here کلیک کنید یک پنجره پاپ آپ باز میشه و در اون نشون داده میشه که این مطلب چندتا لینک داره و ستاره های بغل یکی از لینک ها رو کلیک کنید بعد از این کار این لینک دیگه لینک اصلی مطلب هست و بقیه ریدایرکت میشه به این لینک و دیگه لینک قرمز نمیشه برای تمام لینک های قرمز باید اینکارو انجام بدید معمولا این لینک ها هم توسط افزونه های مختلف مثل افزونه های تگ ایجاد میشه در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
SADEGHON 0 ارسال شده در آذر 90 میشه بیشتر توضیح بدهید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر