abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام.من یک فرم با breezing درست کرم که 6صفحه است.وتوی سایت دومسیر برای اون گذاشتم.یکی پایین سایت ودیگری سمت راست زیر منوی اصلی.لطفا ببینید: www.sistanrobo.gigfa.com مشکل اینه که از منوی پایین وقتی میریم جلو هیچ مشکلی نداره وراحت صفحات عوض میشه.ولی از منوی سمت راست وقتی کلیک می کنیم.کلید "بعدی "کار نمیکنه.البته نمیدونم شاید مشکل از قالب یا منو یا چیز دیگه ای باشه لطفا کمکم کنید! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 مشکلم حل شد.اگه کسی مشکل مشابه داشت همینجا پیام بزاره تا بگم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز نیازی نیست کسی مطرح کنه شما اگه مشکل رو فهمیدید در همین جا مطرح کنید تا اگه کاربرای دیگه مشکل داشتن مشکلشون حل بشه حتما الان کسی این مشکل رو داره یا نداره ولی حتما بعدا کسانی هستند که به این مشکل بر بخورن در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
abolghasem 0 ارسال شده در شهریور 90 من مشکلم رو اینجوری حل کردم.توی قسمت هنگام کلیک باز شود با گزینه ی پنجره جدید بدون هدایت مرورگر رو انتخاب کردم.ولی مشکل باز شدن توی پنجره با هدایتگر مرورگر باقیه.ولی این روش کارروره میندازه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر