ebrahimt 7 ارسال شده در شهریور 90 من دنبال یک کامپوننت یا افزونه برای جوملا می گردم که بشه عضویت کاربران رو به سه بخش تقسیم کرد مثلا سه گروه مختلف بتونند هر کدام با فرم مربوط به گروه خود اطلاعات خودشون رو هنگام ثبت نام در وبسایت جوملایی وارد کنند. نمیدونم آیا افزونه آماده ای در این خصوص هست یا نه اگر نیاز به برنامه نویسی کامپوننت باشه حدودا هزینش چقدر میشه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام احتمالا شما بتونید برای این کار روش های مختلفی پیدا کنید ، یکی از روش ها ، استفاده از فرم ساز RSForm PRO هست. شما می تونید به وسیله این فرم ساز ، 3 تا فرم مختلف ایجاد بکنید ، بعد با یه مقدار کد نویسی ، کاری بکنید که وقتی کاربر کلید ثبت اطلاعات رو میزنه ، صرفا مشخصاتی که جوملا لازم داره تویه جدول های بانک اطلاعاتی جوملا ذخیره بشه و به صورت همزمان کل اطلاعات داخل فرم ساز RSForm PRO ذخیره بشه. این روش کارتون رو راه می ندازه؟ خودتون می تونید کدنویسی ها رو انجام بدید و فقط نیاز به راهنمایی دارید یا می خواهید با صرف هزینه ، یکی از دوستان انجمن این کار رو براتون انجام بده؟ پیشنهاد می کنم کمی صبر کنید و نظر دیگر اساتید رو بشنوید ، بعد اگر خواستید از همین روشی که من پیشنهاد دادم استفاده کنید ، به سوال های بالایی جواب بدید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 سلام همانجور که دوست عزیزمون گفتند فرم هاتونو بسازید. و بعد در صفحات مختلف قرار دهید و بعد با کامپونت سطح دسترسی جومینا . گروه های کاربری بسازید و صفحات رو واسه هر گروه تنطیم کنید . کامپوننت سطح دسترسی جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر