olding 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من یک فرم ساختم و می خواهم از آن خروجی بگیرم در اکسل فونت های آن بهم ریخته است چند روز پیش تایپیک زدم و یکی از دوستان گفت افزونه xform را نصب کنم من هم نصب کردم وحالا نمی دانم باید چه کار کنم تا اطلاعات به صورت اکسلی نمایش داده شود دوستان شرمنده که در این چند روزه زیادی مزاحم همگی می شوم و تایپیک زیادی می زنم چون خیلی کارم گیره ممنون می شوم کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 سرچ کنید قبلا بحث شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 سرچ کردم هیچی نیافتم شما بگوئید به چه نامی سرچ کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام تو این لینک می تونید راهنمای کامل این افزونه رو ببینید http://crosstec.de/support/index.php?pid=knowledgebase&cmd=viewcatclient&id=59 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر