Ramin1223 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من اسلايد شو ويژه جومينا رو نصب كردم ولي كار نميكنه همون اسلايد شو كه در قسمت هدر جومينا آيكون نيز استفاده شده فقط يك تصوير به صورت ثابت نشون ميده و بدون هيج اسلايديه تو تنظيمات هم مهمترين جايي كه بايد تنطيم كنيم مسير پوشه تصاوير هست كه اون درسته مشكل از كجاست جومولايي ها؟؟ تو جومينا آيكون كه خوب كار ميكنه! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ecomp.ir 94 ارسال شده در شهریور 90 سلام قسمت پارامترهای اسلایدر ، زمان مکث رو خیلی زیاد نکردی؟ :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام میتونه از تداخل با افزونه های دیگه باشه یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام میشه دموی آنلاین بذاری؟ اگه از تنظیمات افزونه مطمئنی احتمالا مشکل تداخل کار با سایر افزونه های داخل سایته که از جی کوئری استفاده می کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 اگر همونی باشه که منم نصب کردم و فکرم میکنم همونه تنها مسیر پوشه کافی نیست باید تو قسمت مسیر تصویر در هر خط جدا جدا مسیر تک تک تصاویرت رو بهش بدی به این صورت images/stories/slideshow/cpu.jpg البته این یک مسیر پیشفرضه و یک نکته دیگه هم که هست اینکه نباید مدت اسلاید و انیمیشن زیاد باشه مثلا اینقدر که منم رو هم اندازه تو وبم تنظیم کردم سرعت انیمیشن 500 زمان مکث 7000 موفق باشی یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر