sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من بخواهم مطلبی را که می نویسم اندازه فونت یا نوعش را عوض کنم باید چکار کنم مثل جوملا 1.6 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام میشه بهتر توضیح بدین چه فونتی باشه چه اندازه ای؟ باید فایل های سی اس اس قالبتون رو تغییر بدید دموی انلاین قرار بدید تا بررسی بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 مثلا در صفحه اصلی سایت که مطلب می نویسم می خواهم در ویرایشگر گزینه ای باشد که اندازه متن را زیاد کرد در جولا 1.6 هست ولی در جوملا 1.5 فق می شود bold و.. انجام داد. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام می تونید ویرایشگر جدید نصب کنید امکانات بیشتری هم در اونها هم مثلا افزودن فلش و اندازه و نوع فونت و .... تو انجمن ادیورهای خوبی معرفی شده کمی جستجو کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 ویرایشگر jce را نصب کردم در پلاگین هم فعال هست ولی ابزارهاش را نمیان نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sepehr.shirzadi 7 ارسال شده در شهریور 90 1. از تو تنظیمات کلی ادیتور رو انتخاب می کنید ؟ 2. اگه نشد ck رو نصب کنید و با موزیلا تست کنید . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر