shafiee2009 1 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت همه دوستان و مهندسان عزیز من یک سایت با سیستم جوملا 1.5 طراحی کردم که برای طراحی و تعییرات آن در لوکال کار کرده برای ورود به بخش مدیریت سایت هیچ مشکلی نداشتم !!! ولی موقعی که آن را روی هاست قرار دادم برای ورود به بخش مدیریت سایت با مشکل روبرو شدم به این صورت که وقتی یوزر و پسورد را وارد میکنم مجدداً برمیگردد به صفحه اول مدیریت یعنی اصلا وارد نمیشود و قبول نمیکند مشخصات کاربری را! همین مشکل در خود سایت هم وجود دارد ! یعنی از قیمت ورود کاربران ایت هم نمی توانم وارد شوم و با همین مشکل روبرو هستم!!! آدرس سایت : http://parsianboard.com آدرس بخش مدیریت : http://parsianboard.com/administrator/index.php ممنون میشوم دوستان راهنمایی کنید !!! با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونید از طریق دیتا بیس یوزر پسورد جدید تعریف کنید . سرچ کنید . یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونید از طریق دیتا بیس یوزر پسورد جدید تعریف کنید . سرچ کنید . یا حق جناب شمسی اینکار رو هم کرده بودم قبلا ولی هیچ تاثیری نداشت !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام افزونه امنیتی خاصی نصب نکردین؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام افزونه امنیتی خاصی نصب نکردین؟ سلام آقا مرتضی ! نه هیچ افزونه نصب نکردم !!! :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 شما یکبار جوملا رو تو هاستت اکسترکت کن بعد پوشه ایناستالیشن رو حذف کن مطمنی تغییر رمز از دیتابیس رو درست انجام دادی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید انتقال رو به چه صورت انجام دادید!؟ احتمال داره انتقال ناقص انجام شده باشه... گرچه انتقال راه های مختلفی داره و بدون مشکل هم می شه انتقال داد ولی بنده پیشنهاد می کنم برای انتقال از افزونه akeebackup استفاده کنید(در انجمن و سایت جومینا موجود هست...) با آرزوی موفقیت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونه از کوکی های و کش مرورگر هم باشه ! یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام تجربه من میگه معمولا این مشکل وقتی به وجود میاد که فایل های جوملا درست در سایت بارگذاری نشده باشند. جوملا رو یه بار دیگه از اول رویه هاست منتقل کنید.(مخصوصا فایل ها رو) موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
shafiee2009 1 ارسال شده در شهریور 90 سلام و تشکر از همه دوستان عزیز !!! من بارگزاری رو بصورت زیپ کردن همه فایل ها و ارسال بوسیله نرم افزار CuteFTP 8 Professional انجام دادم مانند همیشه و همه سایت هایی که انجام می دادم !!! هیچ وقت هم به مشکل برخورد نکرده بودم ! من حدس میزنم از سشن ها باشه ولی خوب دقیقه نمیدونم !!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام حالا شما یکبار با کامپوننت akeeba بک آپ بگیر و امتحان کن در واقع این کامپوننت از جوملای شما یه بسته نصبی میسازه و کار باهاش هم راحته البته تو انجمن بهمراه فایل راهنما معرفی شده http://forum.joomina.ir/thread-339.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر