olding 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان من مي خواهم بدانم Rsfrom تا چه ظريفتي مي تواند اطلاعات بگيرد يعني مي شود 6000 هزار نفر بيايند و اطلاعات داخل آن ژر كند و مشكلي پيش نيايد؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 من ندیدم محدودیتی قرار بدهند البته باید هاست شما ظرفیت داشته باشد و حجم هاست پر نشود در این صورت rsform هم مشکلی نخواهد داشت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون لطفا به اين صفحه برويد http://fdmi-samacollege.ir/index.php?option=com_rsform&view=rsform&Itemid=3 من مي خواهم نظر دوستان را بدانم يك سوال زماني كه مي خواهم از فرم خروجي بگيرم در اكسل فونت ها خيلي خوانده نمي شد منظورم اين است كه فونت مي ريخت به هم مشكل چه بود؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 باید از افزونه xform استفاده کنید که در انجمن معرفی شده نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 خوب مي شود راهنمائي ام كنيد با اين افزونه بايد چه كارم كنم دوستان من ميخواهم زماني كه كاربر فرم را پر كرد يك فصحه تاييد بدهد تا بتواند از اطلاعات پر شده خود پرينت بگيرد آيا اين فرم ساز اين امكان را دارد ؟ يا فرم سازي مي شناسيد كه چنين امكاني داشته باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان من ميخواهم زماني كه كاربر فرم را پر كرد يك فصحه تاييد بدهد تا بتواند از اطلاعات پر شده خود پرينت بگيرد آيا اين فرم ساز اين امكان را دارد ؟ يا فرم سازي مي شناسيد كه چنين امكاني داشته باشد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام راستش قوی ترین فرم سازی که من میشناسم rsform هستش در واقع شما می خواین مثل ثبت نام کنکور بعد از ورود اطلاعات یکبار به کاربر نشون داده بشه و پس از تایید ارسال بشه برای اینکار باید کمی کدنویسی کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 خوب بايد چه كار كنم ؟ چه كدي بنويسم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 اینو باید دوستانی که کار برنامه نویسی می کنن جواب بدن البته برای کدنویسی شما باید کمی هزینه کنی با اقای رضایی و شکیبانیا تماس بگیر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام ببینید ، بنظرم بهتره اول شما خواسته خودتون رو مشخص کنید. شما میخواهید کاربر بتونه قبل از ثبت اطلاعات ، از صحت اطلاعاتش مطمئن بشه؟ یا اینکه می خواهید بتونه اطلاعاتش رو پرینت بگیره؟ آخه این ها یک مقدار با هم تفاوت دارند و برای کم کردن اشتباهات نیروی انسانی ، بهتره این ها از هم تفکیک بشوند. اگه این دو قسمت از هم تفکیک نشوند ، ممکنه کاربر با دیدن صفحه بررسی صحت اطلاعات و پرینت گرفتن از این صفحه ، فکر کنه فرایند ثبت اطلاعاتش تکمیل شده و فرایند ثبت نام رو به صورت ناتمام رها کنه و پاشه بره!!! خب ، در هر صورت انجام هر دو این کار ها با RSForm PRO ممکنه ولی مختصری دانش فنی نیاز داره. اول شما خواستتون رو دقیق مشخص کنید. بعد ، شما سطح دانش فنی خودتون رو به ما بگید و مشخص کنید که الان برای نوشتن این کدهای ، راهنمایی می خواهید یا کسی رو می خواهید که اینکار رو انجام بده؟ بعد بچه های انجمن کمکتون می کنن موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 خوب دوست عزیز من کمک می خواهم کد نویسی هم زیاد وارد نیستم من می خواهم خلاصه اطلاعات را بدهد پرینت نمی خواهم بگیرد می خواهم از اطلاعات وارد شده خود مطمئن شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام من روش کار رو به صورت خلاصه توضیح میدم : + یک فرم دو صفحه ای درست کنید ، در صفحه اول تمام المان های فرم رو قرار بدید. + در صفحه شماره دو ، یک المال از جنس FreeText field قرار بدید. حالا مقدار پیش فرض این فیلد رو با استفاده از کد جاوا اسکریپت و HTML طوری تنظیم کنید که مقادری فیلد های صفحه قبل رو نشون بده. + در انتهای صفحه دوم ، کلید ثبت اطلاعات رو قرار بدید. با این روش ، کاربر در صفحه اول اطلاعاتش رو وارد می کنه ، در صفحه دوم اطلاعات رو چک می کنه و درنهایت اطلاعات رو ثبت می کنه... امیدوارم روش کار رو متوجه شده باشید موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
olding 0 ارسال شده در شهریور 90 روش را متوجه شدم اما آن کد ها را چطوری باید بنویسم یا از کجا کدها را به دست بیاورم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام الان دقیقا می رسیم به همون سوال من که شما می خواهید خودتون کد ها رو بنویسید یا این که کسی براتون کد ها رو بنویسه. برای نوشتن کد ها باید به javascript و html تسلط داشته باشید. یه مقدار گوگل بکنید و در مورد javascript مطالعه کنید ، ببینید چجوری می تونید با javascript مقدار یک textbox رو تویه یک div یا span قرار بدید. رویدادی هم که باهاش باید این اتفاق بیوفته ، همون کلید "صفحه بعد" هست که الان عنوانش رو باید به "پیش نمایش" تغییر بدید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر