amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 آقا یک سوال داشتم من تازه واردم . چجوری باید این افزونه را نصب کنم ؟ چجوری باید مقادیر را به 777 و 644 تغییر بدم؟ کامپوننت مدیریت مدارس آدرس نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوست عزیز قبلا در این باره بحث شده قبل از هرپستی با کلمات کلیدی متفاوت از طریق جستجوی پیشرفته تالار سرچ کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amirmax 0 ارسال شده در شهریور 90 متاسفم . گفتم تازه واردم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام برای نصب کامپوننت باید به مسیر زیر برید ابزار --> نصب/حذف --> browse رو بزنید و افزونه رو انتخاب کنید البته فرمت فایل نباید rar باشه و نصب رو بزنید صبر کنید تا نصب بشه برای تغییر مقادیر سطح دسترسی هم باید از طریق کنترل پنل هاستتون اقدام کنید و در نهایت برای سایر سئوالها اول به اینجا برید و جستجو کنید http://forum.joomina.ir/search.php موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر