behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من. من قبلا یه ماژول داشتم که به خاطر یه جریانی پاک شد. این ماژول قابلیتی داشت که میشد در صفحه اصلی سایت به راحتی لینک دوستان یا پیوندهارو اضافه کرد. اما یه مشکل هم داشت که فقط 24 تا لینک ثبت میکرد. لطفا نگید بحث شده درباره این موضوع چون اون یکی تاپیکا بهم کمک نکرد. لطف کنید یه ماژول معرفی کنید که همین کارو بکنه فقط اگه تعداد ثبتاش بیشتر باشه ممنون میشم. اسم قبلی هم یادم نیست کل یوم پاک شده و لنگم گذاشته. یا علی خیلی گلید....:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام باشه چشم نمی گم تو انجمن بحث شده هر چند خیلی شده:cool: چرا افزونه با امکانات خود جوملا هم میشه اینکارو کرد یه منو بسازید و لینک ها رو توش قرار بدید محدودیت هم نداره موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام داداش من. فدات شم من چطور منوی جداگونه بسازم قبلا سعی کردم اما نتونستم منو مستقل بسازم. در ضمن من می خوام لینک همواره در صفحه نخست و دیگر صفحات باشن. نمی خوام یه گزینه بسازم که طرف بر اونجا تا لینک و ببینه آیا ببینه آیا نبینه . :thankyou: فدات نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 عزیزم بعد میگی نگم بگرد تو انجمن هست ساخت منو کاری داره برو تو بخش آموزش های عمومی یا سایت جومینالرن آموزشش هست بعد با این روش یه منو تو همه صفحات نمایش داده میشه مثل منوی اصلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
behroz7 4 ارسال شده در شهریور 90 آقا جون داش من اینطوری بدرد کار من نمی خوره برادر بالاخره باید یه ماژول بهش معرفی کنم دیگه. منو علف هرز نیست که همینطوری کار کنه. شما لطف اگه میدونی اسم ماژول و بگو نمی دونی بزار شاید کس دیگه بتونه کمکم کنه. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
niko 8 ارسال شده در شهریور 90 سلام یه افزونه ای قبلا تو persianit.ir دیدم اسمش web link بود فکر کنم تو جوملا جهانی بتونی پیداش کنی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 اقا بهروز شما موقع ایجاد منو باید یه ماژول بهش معرفی کنید mod-mainmenu این رو تو بخش معرفی ماژول بنویسید اینم لینک دانلود افزونه ها http://extensions.joomla.org/extensions/directory-a-documentation/weblinks نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر