erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام میخواستم ببینم من چجوری میتونم در هنگام استفاده از ماژول "پیشرفت پروژه" پسوند کلاس ماژول براش تعریف کنم ؟ یعنی از کلاسهایی که دارم برای پیکربندیش استفتده کنم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه با تشکر سلام میخواستم ببینم من چجوری میتونم در هنگام استفاده از ماژول "پیشرفت پروژه" پسوند کلاس ماژول براش تعریف کنم ؟ یعنی از کلاسهایی که دارم برای پیکربندیش استفتده کنم ممنون میشم کسی راهنمایی کنه با تشکر ممنون خودم حل کردم راه حلشم میگم شاید دوستان کسی به دردش بخوره کافیه کد زیر رو در فایل xml ماژولتون اضافه کنید البته اگه راهم اشتباه ممنون میشم بگین اما من جواب گرفتم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 دوستان من یه مشکل دیگه برخوردم من میخوام سایز این نوار رو بیشتر کنم مثلا حدود 100px بهش اضافه کنم اما هر کاری کردم نمیشه ممنون میشم راهنمایی کنید من طول عکسارو 100 تا اضافه کردم و از mod_joominaprogressbar.php همه ی عرض هارم 100 تا اضافه کردم اما بازم نشد تورو خدا یکی کمک کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام Demo --------------------------------------------------- دریاچه خوشید من آبی بمان :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام کش مرورگرتون رو پاک کنید یا با یه مرورگر دیگه ببینید یا ماژول رو در موقعیت دیگر قرار بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 سلام کش مرورگرتون رو پاک کنید یا با یه مرورگر دیگه ببینید یا ماژول رو در موقعیت دیگر قرار بدید این کارارم کردم اما نشد سایز نوارش درست میشه اما اون نوار قرمز تا ئسط بیشتر نمیاد گرچه من زیادشم کردم اما بیشتر نمیشه ممنون میشم از دوستانی که وقتشو دارن این ماژول رو 100px تا 120px طولش رو افزایش بدن و یا بهم کمک کنن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 اون نوار قرمز رنگ رو فک کنم با همون اندازه پیش فرض تنظیم شده به نظرم برای تغییر اون باید تو کدنویسی افزونه دستکاری کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 اون نوار قرمز رنگ رو فک کنم با همون اندازه پیش فرض تنظیم شده به نظرم برای تغییر اون باید تو کدنویسی افزونه دستکاری کنید h1{ font-size:180%; font-weight:normal; color:#555; } /* DEFINITION LIST PROGRESS BAR */ dl, dt, dd{margin:0;padding:0;} dd{ width:316px; height:41px; background:url(modules/mod_joominaprogressbar/images/bg_bar.gif) no-repeat 0 0; position:relative; } dd span{ position:absolute; display:block; width:300px; height:25px; background:url(modules/mod_joominaprogressbar/images/bar.gif) no-repeat 0 0; top:8px; right:8px; overflow:hidden; text-indent:-8000px; } dd em{ position:absolute; display:block; width:300px; height:25px; background:url(modules/mod_joominaprogressbar/images/bg_cover.gif) repeat-x; top:0; } /* SINGLE PROGRESS BAR */ .progressBar{ width:316px; height:41px; background:url(modules/mod_joominaprogressbar/images/bg_bar.gif) no-repeat 0 0; position:relative; } .progressBar span{ position:absolute; display:block; width:200px; height:25px; background:url(modules/mod_joominaprogressbar/images/bar.gif) no-repeat 0 0; top:8px; right:8px; overflow:hidden; text-indent:-8000px; } .progressBar em{ position:absolute; display:block; width:300px; height:25px; background:url(modules/mod_joominaprogressbar/images/bg_cover.gif) repeat-x 0 0; top:0; } این تغییریه که من دادم width همرو 100 تا افزایش دادم اون 2تا فایل gif هم 100 تا اضافه کردم اما نوار قرمز تا 210 بیشتر نمیاد اگه زیادش کنم از اولش میاد جلو نمیدونم دیگه باید چیکارش کنم ممنون میشم کسی اینو واسم حل کنه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما امکان تغییر اندازش نیست برای همین من در 2 نسخه این ماژول را نوشتم یکی کوچک و یکی بزرگ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
erfanpj 4 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما امکان تغییر اندازش نیست برای همین من در 2 نسخه این ماژول را نوشتم یکی کوچک و یکی بزرگ ممنون آقای تهرانی خوب من الان چیکار کنم واقعا بهش نیاز دارم یا افزونه ای دیگه میشه معرفی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 افزونه های دیگه ای هم هست که کافیه سرچ کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر