mahdikp 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان گرامی بنده می خواهم یک پلاگین بسیار ساده ای بنویسم که یک عکسی را در انتهای تمام مطالب نمایش دهد که آن عکس هم دارای یک لینک خروجی است. برای ساخت چنین ماژولی باید چه کاری را انجام دهم؟ منتظر پاسختان هستم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برای این کار براید کد نویسی بلد باشید php-joomla-htmal یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در شهریور 90 آقای شمسی عزیز این رو که خوممم میدونم:exclamation: من یه آموزشی میخواهم شبیه به این ولی با این تفاوت که پلاگین باشه و زیر مطالب قرار بگیره: http://forum.joomina.ir/thread-4156.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
kabook 10 ارسال شده در شهریور 90 دوست گرامی چون خودم به چنین موردی برخود کردم بعد از کلی جستجو یک روش ابتکاری به کار بردم که بعد از اون برای اکثر کارهام دارم از روشی مشابه استفاده میکنم در جومینا یه کامپونت معرفی شده به نام قالب ساز مطلب لینک کامپونت کافیه یه قالب پیش فرض بسازی و اون عکسی که نیاز داری پایان همه مطالبت باشه رو آخر یک صفحه خالی بزاری و اون قالب رو به عنوان پیش فرض و لود اتوماتیک قرار بدی هر مطلبی که قصد ایجادش رو داشته باشی به محض باز شدن صفحه مطلب جدید اون عکس در پایان مطلب قرار میگیره دوست داشتی استفاده کن دوست هم نداشتی توی اون مطلب می تونی حذفش کنی با ساختن چند قالب با این کامپونت می تونی انواع نیازهات رو که بعضا باید براشون کلی وقت بزاری سه صوته انجام بدی اگه نیاز به راهنمایی بیشتر داشتی در مورد این کامپونت سرچ کن پیدا نکردی یه تاپیک جدید بزن تا دوستان راهنماییت کنند نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mahdikp 2 ارسال شده در شهریور 90 ممنون پاسختان خیلی عالی بود ولی اگر کسی هم بداند چگونه میشود چنین پلاگینی نوشت کمک بسیار بزرگی کرده است. دارم یه پلاگین مفید و ساده و از همه مهتر رایگان می نویسم و به مدیر جومینا هم جهت دانلود خواهم داد.البته اگر دوستان راهنمایی کنند که چگونه کدنویسی نمایم. بازهم از دوست عزیز با اکانت کابوک تشکر میکنم منتظر پاسخ کاملتر شما دوستان هستم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز باید پلاگینی از نوع کانتنت بسازی و محل قرار گیری اونو بعد از مطالب باید قرار بدی موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر