rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام متاسفانه از اينكه چرا Acesef استفاده ميكنم پشيمونم چون هر سري يه مشكل بزرگ برام درست كرده و بشدت برام چالش ايجاد ميكنه... الان با مشكل ايجاد صفحات تكراري بيش از حد مواجه شدم.. يه سري كلي از صفحات تكراري رو كه ساخته بود حذف كردم اما مثل اينكه هر صفحه كه ديده ميشه دوباره لينكهاي تكراري رو براش ميسازه... حتي شايد براي بعضي از صفحات بيش از 10 صفحه تكراري وجود داره كه هيچكدوم ديده نشدن و فقط يكي از اون صفحات هست كه بازديد كننده ارجاع داده ميشه بش... نگراني من برخورد گوگل با اين صفحات تكراري هست... الان يمدته با اينكه مطالب بروز و تازه خودم توليد ميكنم و توسايت ميزارم افت رنك دارم.. نميدونم مشكل به اين مربوطه يا نه... چرا اين لينكهاي تكراري بوجود اومده! ميشه طوري ازش جولوگيري كرد؟ و آيا اينكه گوگل هم مثل بازديد كننده ها فقط به اون يه لينك مراجعه ميكنه و ساير صفحات با لينك هاي متفاوت و محتواي يكسان رو نميبينه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 كسي در ارتباط با مشكل توليد صفحات تكراري اطلاعات درستي نداشت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز فک کنم در این باره تو انجمن قبلا بحث شده باشه یادمه اقای مرادی جوابش رو دادن جستجو کنید در انجمن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز جستوجو كردم بحث درباره acesef زياد هست... صحبت هم شده كه ميشه صفحات تكراري رو حذف كرد.. اما اين صفحه ها خود به خود بعد از بازديد هر صفحه ايجاد ميشن.. مساله اي رو نديدم كه كسي با اين عنوان دربارش سوال كرده باشه... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 میشه بگی چه جوری ایجاد میشن یعنی یه نمونه از لیک های تکراری رو بذار نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 index.php?option=com_content&Itemid=86&catid=13&format=pdf&id=61&view=article index.php?option=com_content&catid=13&format=pdf&id=61&view=article index.php?option=com_content&Itemid=76&catid=13&format=pdf&id=61&view=article index.php?option=com_content&Itemid=86&catid=13&id=61&view=article توي صفحات تكراري همه به اين آدرس لينك شدن آموزش-ساختن-object/طراحی-جاکفشی-با-ابزار-mesh.pdf يه مثال بود... نميدونم مشكل رتبه سايتم به اين موضوع ربطي داره يا نه.. مطالبي كه توي منابع فارسي كم بود رو ايجاد ميكردم بسرعت توي گوگل رتبه بالا پيدا ميكرد اما جديدا بسختي اين اتفاق ميوفته و مطالب قبلي هنوز بالا هستن و مطالب جديدم بالا تر قرار نميگيرن (وقتي كليد مورد نظر رو توي گوگل سرچ ميكنم) شكم به اين موضوع صفحات تكراري هست...!!! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام صفحات تکراری خیلی رو رتبه تاثیر میذاره دو تا از این لینک ها مربوطه به فایل pdf هستش این امکان رو از تمام مطالبتون حذف کنید چون حتی وقتی آسف هم نصب نکرده باشید وجودش از لحاظ سئو مشکل ایجاد میکنه یه متنی درباره سئو تازگی تو جومینا اومده اونجا هم این رو نوشته یه امکانی تو آسف هست که لینک ها رو یکپارچه میکنه اون کار رو کردید؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
rezaee 5 ارسال شده در شهریور 90 سلام صفحات تکراری خیلی رو رتبه تاثیر میذاره دو تا از این لینک ها مربوطه به فایل pdf هستش این امکان رو از تمام مطالبتون حذف کنید چون حتی وقتی آسف هم نصب نکرده باشید وجودش از لحاظ سئو مشکل ایجاد میکنه یه متنی درباره سئو تازگی تو جومینا اومده اونجا هم این رو نوشته یه امکانی تو آسف هست که لینک ها رو یکپارچه میکنه اون کار رو کردید؟ 1-درباره پي دي اف ميدونم اما چطور امكانش رو بردارم؟ خيلي از لينكا هم هستن كه پي دي اف نيستن و تكرارين... اين نمونه بود كه 4 تا بود گفتم كه بعضي ها خيلي بيشترن 2-مفهوم يكپارچه سازي چيه و از كدوم بخش بايد انجام بشه..؟؟ 3- درضمن من مطمئن نيستم كه اسپايدر ها بتونن اون صفحه هاي تكراري رو ملاقات كنن.. چون باقي صفحات هم نام اكثرا تعداد بازديدشون 0 هست و اكثرا يكي از صفحات هم نام هست كه بازديد ميشه... ولي بهرحال اون لينكا وجود دارن!!! حسابي گيج شدم..! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر