jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من میخوام از کد اوقات شرعی یا حدیث نگار استفاده کنم. کدها رو کپی می کنم ام تو سایت هیچ چیزی نشون نمیده. مراحلی که انجام دادم این طوری هست (جوملا 1.7 و لوکال) : افزونه ها > مدیریت ماژول ها> جدید >html سفارشی > تغییر ویرایشگر(خروجی شخصی سازی شده) ،کدها رو میریزم بعد پوزیشن و ... ولی فقط عنوان ماژول رو نشون میده. لطفا راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام اگه بخوایی از طریق "html سفارشی" عمل کنید بهتر هست ویرایشگر رو غیر فعال کنید . @ از افزونه های معرفی شده برای این کار استفاده کنید بهتر هست - سرچ کنسد. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام اگه بخوایی از طریق "html سفارشی" عمل کنید بهتر هست ویرایشگر رو غیر فعال کنید . @ از افزونه های معرفی شده برای این کار استفاده کنید بهتر هست - سرچ کنسد. یا علی سلام نمی دونم باید دنبال چه افزونه ای بگردم.اگه می تونید اسم افزونه یا لینکش رو بذارید. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام jumi یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام اقای گنجی چندتا از این نوع افزونه ها رو معرفی کردن و همونطور که جناب شمسی هم گفتن jumi اما توجه داشته باشید این کدها روی لوکال کار نمی کنند و باید آنلاین باشید چون اطلاعات رو از روی سرورشن لود میکنن موفق باشی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر