ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان میخواستم ببینم اگه بخوام فونتی شبیه به ابن سایت داشته باشم باید چی کار کنم(فونتش سایه روشنه!!!) http://islamicwallpaper.ir/fa/ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 لطفا به قوانین احترام بگذارید و هر سوال را در یک تاپیک جداگانه بپرسید سوال اولتون : بوسیله همین چیزی که در آوتار من است CSS بوسیله این دستور text-shadow سوال دومم در یک تاپیک جدا بپرسین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 میشه بیشتر توضیح بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام همین کدی که مهندس گزاشتن رو تو گوگل سرچ کنید کلی براتون نمونه کد و نحوه استفادشو میاره . این کد برا سایه دار کردن هست. مثلا مثل نوشته همکار انجن رو نگاه کنید (عنوان کاربری جناب عصمتی) برای این شکل شدن از این کد استفاده کردم text-shadow: 0 0 1px; یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 شما می تونید به این صورت استفاده کنید text-shadow: 1px #000000; در قسمت اول می توانید حجم سایه و در قسمت دوم رنگ سایه را بزنید این سایت از این کد استفاده کرده در بعضی جاها text-shadow:0 1px 1px rgba(0,0,0,.9) که در اول حجم سایه و در آخر رنگ را با رنگهای rgb مشخص کرده است نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنون از راهنماییتون ولی میشه بگید اینها رو باید کجا وارد کنم ؟ اگه وارد کنم کل فونت ها سایه دار میشن یا نه؟ اگه یه مجموعه کلی از این کد ها بدی خیلی ممنون میشم .:heart::thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام تو نت سرچ کنید css3 به همه این کدها میرسید. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 شرمنده کجا باید وارد کنم؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام جناب ycncyf به انجمن جومینا خوش آمدید ببینید ، شما برای اینکه بتونید صحبت های دوستان رو درک کنید ، باید مفاهیم اولیه css رو مطالعه کنید. شما بوسیله ی css می تونید مشخص کنید همه یا بخش مشخصی از متن های سایتتون ویژگی های مختلفی مثل سایه داشته باشند. ولی برای اینکه بفهمید ، این تنظیمات رو کجا و چجوری وارد کنید ، باید مفاهیم اولیه css رو مطالعه کنید. موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ycncyf 0 ارسال شده در شهریور 90 میشه یه اموزش معرفی کنید ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام پست 7 . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
computer_prospect 34 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز . شما می توانید از پلاگین زیر جهت سایه دار کردن نوشته های خود در سایت استفاده کنید . http://joomlacode.org/gf/download/frsrelease/13271/58444/shadowboxwtw2.zip یا علی . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر