Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من قبلا روی سرور های هاست کده یک سایت داشتم و روزانه حدود 35000 بازدید و 1800 بازدید کننده داشت. سپس سایتم ساسپند شد.دلیلش را هم رعایت نکردن قوانین گفتند. بعدش من بک آپم جدید نبود و هر چه تیکت فرستادم و زنگ می زدم که یک بک آپ بهم بدهند ، جوابم را ندادند. من هم مجبور شدم یک هاست رایگان تهیه کنم. و یک بک آپ قدیمی برای سایتم بگزارم.(سایتم 4 روز غیر فعال بود) الآن هم بازدید های به 1000 بازدید و 550 بازدید کننده کاهش یافته است. ورودی هایم از گوگل 1250 در روز بود که به 200 گاهش یافت. به نظر شما چه کار کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 در این مورد خاطرم هست در انجمن بحث شده جستجو کنید در ضمن استفاده از هاست رایگان توصیه نمی شود. در صورت نیاز به هاست مطمئن پ.خ بدید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 میشه لینکش را قرار بدید؟ در ضمن من نمی دانم با چه عنوانی جستجو کنم! لطفا فقط یک راهنمایی بکنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 هاست نميتواند بادليل و يا بدون دليل بك اپي از سايت به شما ندهد و اين مورد را اگر حق با شماست ميتوانيد در انجن وب هاستينگ تالك مطرح كنيد و مطمئن باشيد به خاطر از دست نرفتن اعتبار هاستينگ جواب دريافت خواهيد كرد ! به هرحال به خاطر چهار روز سايت اينقدر افت بازديد پيدا نخواهد كرد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 من به وبمستر تولز گوگل رفتم و در قسمت کلیک های دریافتی (Search queries) بازدید هایم کم نشده بود. یعنی عیب از هاست است و به بازدید کنندگان صفحات 404 نمایش می دهد؟ من در اصفهان هستم و سایتم بالا می آید.(روی این هاست رایگان) لطفا شما که در شهر های دیگر هستید یک سری به سایتم بزنید و ببینید که بالا می آید یا نه. البته این بک آپی که روی هاست رایگان گذاشتم ، مال 2 هفته پیش است و من در این 2 هفته مطالب و تغییرات زیادی در سایتم انجام داد. آدرس: matlabha.ir با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 صفحه اول برای من باز می شود نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
حسینی پارسا 557 ارسال شده در شهریور 90 سلام به نظرم دلائل کافی برای افت بازدید را دارید. 1- 4 روز تعطیلی و از دست دادن وب گردان بی کار! طبیعی هست وقتی دو سه روز پشت هم به سایت شما سر زده و هیچی ندیده، انگیزش برای حضور مجدد کاهش پیدا کنه. 2- بخش قابل توجهی از مخاطبین شما از گوگل می آمدند، حالا با بکاپ جدید و از دست دادن مطالبی که در بکاپ فعلیتون نیست معلومه که گوگل مخاطب رو به صفحه ی 404 هدایت میکنه! 404 هم خودش بهترین دلیل برای کاهش انگیزه است! بخصوص وقتی که 404 در صفحات cms نمایش داده نشود! 3- وب سرور رایگان فعلی که قطعن خالی از ایراد نیست... راه کار: بکاپ اصلی سایتتون رو از حلقوم مدیر سرور بیرون بکشید! (راهش هم که آقای گنجی گفت) سایت رو روی سرور درست درمون سرپا کنید. همون مسیر قبلی رو که برای رسیدن به 30.000 مخاطب رفته بودید دوباره شروع کرده و ادامه بدید... و... یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 خیلی ممنون از آقای پارسا و گنجی. در انجمن وب هاستینگ تالک با چه موضوعی این مشکل را مطرح کنم؟ آیا بگویم کلاه برداری یا تهدید برای شکایت؟ اصلا میشه ازشون شکایت کرد؟ hostkade.com این بلا را سر من آورده است. با تشکر.اگه میشه یک کاری برایم انجام دهید. چونه که من از اصفهان هستم و این شرکنی که من ازش هاست دارم زیاد مشتری ندارد وقتی که من از اصفهان و با پیش شماره های 0913 و 0311 تماس می گیرم ، می فهمند من هستم و جواب نمی دهند. اگه میشه شما از شهر های دیگه تماس بگیرید و یا حالا با تهدید یا هر چیزی که خودتون می دونید بک آپ را ازشون بگیرید. در ضمن سایت و دیتابیس ولی دیتابیس مهم تر است. شماره هاست کده: 09392329823 با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر