sesharifian 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام. خسته نباشید. من یک سایت رو روی لوکال آماده کردم. الان فایلهاشو روی سرور انتقال دادم. وقتی دیتابس رو ایمپورت می کنم ارور میده. لطفا بررسی کنید بگید چکار کنم. تصویر مربوط به ارور دیتابس تصویر مربوط به ارور سایت نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 یکبار کل دیتابیس سایت را پاک کنید و دوباره دیتابیس را ایمپورت کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 90 راستی اضافه کنم دیتا بیس رو از روی لوکال دوباره اکسپورت کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دیتابیس رو با چه فرمتی اکسپورت کردی اگه zip با gzip هم یه بار امتحان کن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما کار رو به درستی انجام ندادید اول در لوکال وارد دیتابیس جوملا بشید(دیتابیسی که برای جوملا ساختید!) بعد از اون خروجی بگیرید(export) و بعد در سایت یک دیتابیس جدید بسازید و یک یوزر جدید و یوزر رو اتصال بدید به دیتابیس بعد از این کار از طریق phpmyadmin وارد دیتابیس ساخته شده بشید و دیتابیسی که بک آپ گرفتید رو وارد کنید(import) فکر نمیکنم اگه درست انجام بدید مشکلی پیش بیاد در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 دو راه وجود دارد و تابع شرایط در Cpanel می بایست فایل دیتابیس با پسوند .sql باشد و نباید بیشتر از 50مگابایت باشد و اگر بیشتر از 50 مگابایت بود باید با مدیر هاست تماس گرفته و درخواست افزایش میزان آپلود فایل در phpmyadmin را داشته باشید راه دوم اگر در دایرکت ادمین هستید نیز بیشتر از 8 مگابایت نی توانید آپلود نمائید و مجدد باید با مدیر هاست تماس بگیرید و پسوند آپلود حتما باید gzip باشد و برای این پسوند باید از phpmyadmin قبلی خروجی با gzip بگیرید. قبل از ایمپورت کردن فایل جدید ، حتما دیتابیس رو خال کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر