محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 سلام. من وقتی ویرچومارکت را نصب کردم و می خواستم محصولات قبلی را حذف کنم .حذف نمی شود. یعنی محصول را انتخاب می کنم و گزینه ی حذف را می زنم ولی هیچ عملیاتی انجام نمی شود. لطفا راه حلی بگویید. متشکرم از گروه انجمن جومینا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در شهریور 90 درود بر شما زبان قسمت مدیریت را بر روی انگلیسی قرار داده و دوباره امتحان کنید نتیجه را بگید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 چرا وقتی وارد فروشگاه می شوم این ارور رو میده . دوتا ارور هست. خطا: Possible server error! - () خطا: Failed to retrieve the Currency Converter XML document. ببخشید یک سوال دیگه هم دارم. چگونه می تونم ویرچو مارکت رو کاملا فارسی کنم. منظورم خودِ فروشگاه هست. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام احتمال میدم مشکل از convertecb.php باشد یه سری به ایجا بزنید https://forum.virtuemart.net/index.php?topic=40978.0 یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 من چطور می توانم قسمت (استان و شهر )را در ویرچو مارکت فارسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 سوال جدید در تاپیک جدید لطفا قوانین را رعایت نمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
محمدحسین 12 ارسال شده در شهریور 90 چرا من وقتی گزینه ی خرید با زرین پال را می زنم به در گاه بانکی نمی روم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز خوبه توی پست بالا بهتون گفتم سوال جدید در تاپیک جدید لطفا قوانین را رعایت نمایید در صورت ادامه اخطار می گیرید:dodgy: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر