mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام وقتی در محل قیمت محصول ، قیمتی رو وارد می کنیم و دوباره وقتی میخوایم بریم قیمت رو ویرایش کنیم حدودا 4 تا 5 تا صفر اضافه به آخر قیمت نشون داده می شه چطور میتونیم مانع نمایش صفرهای اضافه بشیم ممنونم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام از چه نسخه ای استفاده می کنید؟ افزونه تون فارسی یا انگلیسی؟ قالب جوملا و خود افزونه رو تغییر بدید ببینید درست میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 نسخه 1.1.9 فارسی است مطمئنم از قالب نمیتونه باشه چون چندین بار روی چند تا تست کردم چکار باید کارد؟ اساتید محترم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hamed_ah 23 ارسال شده در شهریور 90 فکر کنم باید از دوستان برنامه نویس کمک بگیری این قضیه از خود کامپوننت هستش نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 قالب افزونه رو هم تغییر دادی؟ اگه از فروشگاه جومینا خریدی بهتر با اقای تهرانی یا شیخی تماس بگیری نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان قبلا در این باره در انجمن بحث شده و راه کار ارائه شده mal2moh شما جستجو کنید تا به نتیجه برسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 جناب مرادی عزیز زیر و رو کردم اما پیدا نکردم اگه محبت کنی و لینک بدی ممنونم دوست عزیز بله قالب رو هم عوض کردم ببینید مشکل رو دوباره میگم نمایش قیمت در سایت مشکلی نداره و فقط در بخش مدیریت اون هم در زمان تغییر قیمت در صفحه جزئیات کالا هست که صفرهای اضافه نشون داده میشن نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 جناب آقای مرادی اگه ممکنه لینکی که بحث شده و رفع مشکل گردیده رو ارسال کنینچرا نمیتونیم به جوابمون برسیم وقتی توسط مدیران چند فروشگاه راه اندازی شده ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر