cilek 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت همه اساتید گرامی یه افزونه می خوام تا بتونم با اون یه کنابخانه رو مدیریت کنم و امکاناتی همچون ثبت کتابدار ثبت کتاب جدید ثبت عضو جدید امانت کتاب پس گیری امانت جستجوی کتاب (به صورت آژاکس) نمایش آخرین جستجو ها در ضمن مهم نیست فارسی باشه یا انگلیسی اگرم با جوملا نمی شه همچین کاری کرد اسکریپتی اگه کسی سراغ داره بگه ممنون از لطفتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام قبلا جناب پردل یک افزونه برا کتابخانه فارسی کرده بودند ولی متسفانه وقت نکردم تست کنم اونو تست کنید ببینید به دردتون میخوره -سرچ کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 90 والا سرچ کردم نبود کامپونت کتابخانه بود که فقط برای کتابخانه مجازی بود بنده می خوام یک کتابخانه واقعی رو با امکانات فوق مدیریت کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 البته نمیدونم خلافه قانونه یا نه...اما برای حل شدن کار دوستومن من تو سایت جومیلا یه همچین کامپوننتی دیدم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز افزونه ای که دادید عالی بود ولی امکان ثبت امانت دادن کتاب و دریافتش رو نداشت افزونه دیگه نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز به نظرم این افزونه کار شما رو راه می اندازه تا اونجا که یادم می یاد امکانات خیلی زیادی داره Alexandria Book Library دموی آنلاین البته با دموی آنلاین تمام امکانات این افزونه رو نمی تونید ببینید و این هم هست که فارسی شده است ولی ثبت کتابدار نداره و یا ثبت نام عضو BookLibrary Basic لینک جوملای جهانی نسخه جوملا 1.6 و 1.7 هم داره موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
cilek 0 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز عالی بود واقعا ولی ای کاش عضو هم می شد باسش تعریف کرد ولی در کل خیلی جالب بود الان دارم سعی می کنم تاریخشو شمسی کنم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر