masoudline 1 ارسال شده در شهریور 90 با سلام و خسته نباشید خدمت تمامی دوستان عزیز متاسفانه بنده در سایت نمیتوانم وارد بشم منظورم اینه که وارد مدیریت و ادمین سایت میشم و اعضا میتونن توی سایت ثبت نام کنن ولی نمیتونن از داخل فرم لوگن سایت لوگین کنند لطفا من رو راهنمایی کنید در ضمن من یک بار هم همین الان به خاطر همین مشکل جوملا رو دوباره روی فایلهای قبلی نصب کردم و پوشه اینسالیشن رو پاک کردم لطفا کمک کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام چه پیامی می ده؟ آدرس سایتتون؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
masoudline 1 ارسال شده در شهریور 90 پیغامی نمیده وقتی یوزر و پسورد وارد میکنیم صفحه لود میشه و وارد صفحه اصلی میشه ولی وارد سایت نشدم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام ادرس سایتتون رو نذاشتین تو تنظیمات ماژول ورود ببیند صفحه پس از ورود رو چی هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر