mhmb87 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوستان من یه مشکل دارم اونمم این هست که جوملا 1.7 خودش مطالب رو میاد صفحه آرایی میکنه که این باعث میشه قالب من بهم بریزه کسی میدونه چجوری غیر فعالش باید کرد؟ عکس رو قرار دادم که منظورمو متوجه بشید... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید منظورتون این هست که می خواهید اون شماره های صفحه رو غیر فعال کنید؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhmb87 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید منظورتون این هست که می خواهید اون شماره های صفحه رو غیر فعال کنید؟ موفق باشید بله همینطوره چون میبینید که باعث میشه عکس پس زمینه عنوان موضوع به جلو کشیده بشه!!راستی ممنون بابت خوش آمد گویی واقعا انجمن کاملی دارید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 اون مشکل از قالبتون باید باشه که باید بررسی بشه... اگر خواستید این قسمت رو غیر فعال کنید به مسیر زیر برید: مدیریت سایت / منو ها / فهرست اصلی / صفحه اصلی بعد از رفت به مسیر بالا در تب " گزینه های طرح بندی " قسمت های " ناوبری صفحات و تایج ناوبری صفحه " مربوط به این مورد می شه که می تونید تغییرات دلخواه رو اعمال و نهایتا ذخیره... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mhmb87 0 ارسال شده در شهریور 90 ممنون از راهنماییتون درسته مشکل از قالبه ولیکن تا موقعی که مشکل قالب حل نشده گفتم از این حالت خارج بشه. من یه سوال دیگه هم دارم ولی مربوط به این نمیشه میتونم همینجا سوال کنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 لطفا سوال جدید در صورتی که در انجمن سرچ کردید و نتیجه نگرفتید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... (قوانین انجمن...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر