Smoke_1110 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام چرا من وقتی که از کامپوننت نظراتی که جومینا ترجمه کرده استفاده می کنم ادامه مطلب رو در صفحه اول سایتم از بین میبره و می خوام تمام متون من نظرات داشته باشه نه یک مجموعه خاص لطفا راهنمایی بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام به انجمن جومینا خوش آمدید از جی کامنت استفاده می کنید؟ اگر بله این افزونه لینک ادامه مطلبتون رو حذف نمی کنه بله تغییر شکل می ده... و نکته بعدی اینکه از مدیریت این الحاق می تونید تعیین کنید که سیستم نظرات برای تمام قسمتها فعال بشه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Smoke_1110 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام از کدوم قسمت مدیریت این الحاق ؟ من به تنظیمات که میروم چیزی رو نمی بینم فقط انتخاب یک مجموعه رو می بینم و چه کار کنم که شکل ادامه مطلبم به حالت اول برگرده همزمان بتونم از نظرات هم استفاده کنم ؟ بله از همون افزونه استفاده می کنم یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 وقتی به تنظیمات این کامپوننت رفتید در تب " عمومی " قسمت " مجوعه ها " باید مجموعه هایی که مد نظر دارید رو انتخاب کنید...(ماوس رو کلیک کنید و بدون اینکه دستتون رو بردارید بکشید رو مجموعه ها تا انتخاب بشند و یا کلید ctrl رو نگه دارید و هر مجموعه ای خواستید یک کلیک روش بکنید و نهایتا ذخیره...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Smoke_1110 0 ارسال شده در شهریور 90 ولی نفرمودید که چه جوری کاری کنم که ادامه مطلبم به حالت اولش برگرده با وجود استفاده از کامپوننت؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام لینک ادامه مطلبتون چطوری شده؟ میشه دمو یا عکس بذاری اگه نمی خواین ادامه مطلب تغییر شکل پیدا کنه باید کدهای سی اس اس مربوطه رو حذف کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Smoke_1110 0 ارسال شده در شهریور 90 در کدوم قسمت باید سی اس اس رو تغییر بدم و به چه شکلی تغییر بدم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Smoke_1110 0 ارسال شده در شهریور 90 کسی از دوستان نمی داند که مشکل من چه جوری حل میشه ؟ استفاده از کامپوننت نظرات و سالم ماندن ادامه مطالب؟ منظورم شکلشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام و تبریک عید نوروز و آرزوی سالی خوب و خوش برای همه اعضا و مدیران انجمن یک راهنمایی در مورد کامپوننت نظرات میخواهم. من میخواهم عبارت "دیدگاه شما" را از انتهای بخش خلاصه مطالب در صفحه اول سایت حذف کنم. چیکار باید بکنم. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای این کار باید ساختار افزونه رو تغییر بدین پیش نیاز این کاز هم دونستن php , html هست زندگیتان سپید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fazel 1 ارسال شده در فروردین 91 با سلام برای این کار باید ساختار افزونه رو تغییر بدین پیش نیاز این کاز هم دونستن php ' date=' html هست زندگیتان سپید [/quote'] با سپاس از پاسخ شما. مقداری آشنایی دارم. اگر بیشتر راهنمایی کنید ممنون میشوم. با توجه به پرکاربرد بودن این کامپوننت و تاثیری که حذف این بخش در نمای سایتهای جوملایی دارد، اگر مقداری وقت روی این بحث گذاشته شود برای دوستانی که از این کامپوننت استفاده میکنند، سودمند خواهد بود. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر