ramtin535 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام من دنبال قالبی هستم که در صفحه اولش کلا ۴ موقعیت باشه که ۴ تاشم عکس باشه اولی بزرگ مثلا لوگوی شرکت و ۳ تا زیرش به صورت لینک که روی هر کدومش که کلیک میشه وارد قسمت خودش بشه بعد در صفحه های بعدی لوگو تبدیل به یک عکس بشه که نمایشگر همون مجموعه باشه و هم دوباره بستگی به مجموعه هاش دوباره مثلا ۴ تا عکس زیربا شه که روی هر کدوم که کلیک میکنه وارد محتوای خودش بشه برای هر عکس اول سایت ۱ صفحه مخصوص خودش باشه اگه انگلیسم باشه بهتره ببخشید ممنون میشم اگه راهنمایی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 سلام من دنبال قالبی هستم که در صفحه اولش کلا ۴ موقعیت باشه که ۴ تاشم عکس باشه اولی بزرگ مثلا لوگوی شرکت و ۳ تا زیرش به صورت لینک که روی هر کدومش که کلیک میشه وارد قسمت خودش بشه بعد در صفحه های بعدی لوگو تبدیل به یک عکس بشه که نمایشگر همون مجموعه باشه و هم دوباره بستگی به مجموعه هاش دوباره مثلا ۴ تا عکس زیربا شه که روی هر کدوم که کلیک میکنه وارد محتوای خودش بشه برای هر عکس اول سایت ۱ صفحه مخصوص خودش باشه اگه انگلیسم باشه بهتره ببخشید ممنون میشم اگه راهنمایی کنید باید بدین براتون طراحی اختصاصی بشه. در صورت نیاز پ.خ بفرستین تا براتون بسازم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این رو ببینید به دردتون می خوره http://forum.joomina.ir/thread-4413.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر