fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من هر کاری میکنم نمیتونم با این پلاگین k2 کار کنم. خیلی پیچیدس. چندتا آموزش گرفتم خوندم طبق اونا پیش رفتم ولی اصلا جواب نگرفتم. لطفا کمکم کنید. راستش من توی منوهای اصلیم یه منو ساختم به نام محصولات میخوام وقتی روی این منو کلیک کردم وارد یه صفحه بشه که 6 تا عنوان با عکس داشته باشم وقتی روی یکی از اینا کلیک کنم وارد یه صفحه دیگه بشم که محصولات رو نشون بده با یه توضیح مختصر و در کنارش یه ادامه مطلیب داشته باشهکه توضیحات اون محصول رو تو یه پیج نشون بده. درواقع شاخه بندی محصولاتم مثل این هستن : محصولات : (لپ تاپ) ، (کامپیوتر) ، (پرینتر) و ... - بعد مثلا محتوای لپ تاپ : (دل)، (وایو)، (اچ پی) و... - بعد مدلای مختلف لپ تاپ - که توضیحات کوچیکی کنارشون باشه بعلاوه یه ادامه مطلب که توضیحات کامل اونجا باشه یه چیزی تو مایه های این سایتا میخوام درست کنم ولی نه فروشگاه . فقط میخوام خاصیت معرفی محصول رو داشته باشه: http://www.tooscomputer.com/NotebookLaptop/default.asp?code=1&name=Notebook http://www.araz-co.com/categories/%D9%86%D9%88%D8%AA-%D8%A8%D9%88%DA%A9-Notebook.Laptop-/ http://www.rayaneh.com/cat-16.aspx در واقع من 4 تا پلان واسه معرفی محصولاتم میخوام که تو در تو باشه. با کلیک روی این بره وارد زیر مجموعش بشه. ببخشید که اینقدر طولانی شد. توی نت زیاد گشتم ولی آموزش درستو حسابی پیدا نکردم. قطعا این مشکل خیلیای دیگه هم هست. لطفا مرحله به مرحله کمک کنید. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام با کامپوننت k2 میشه برای مجموعه زیر مجموعه درست کرد شما یه مجموعه درست کن به اسم محصولات بعد زیر مجموعه بساز : لپ تاپ، کامپیوتر و .... بعد بیا یه مطلب جدید بنویس توش مدل های لپ تاپ رو جدا جدا بنویس و کمی توضیح بده و بقیه رو بذار تو ادامه مطلب اینجوری میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 پس اینا آموزشا که میگن گروه فیلدهای سفارشی و بعدش فیلای سفارشی بعد ... درست کن . چین ؟ اینا قضیش چیه ؟ اینجوری که شما گفتین باید خیلی ساده باشه. جناب آقای دفاعی من هر کاری میکنم نمیشه. این روشی که گفتین رفتم ولی اصلا اون چیزی که میخواستم نشد. اسامی زیر مجموعه هام زیر مطلبم میاد من میخوام وقتی رو منوی مصولات کلیک میکنم 6 تا باکس داشته باشم با یه تیتر و عکس که بشه روش کلیک کرد. در واقع این 6 تا باکسم تو هر کدوم عکس یه محصول کلی رو بزارم . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 آقای دفاعی چکار کنم ؟ چجوری مجموعه های اولی رو با تصویر نشون بدم دوستان کسی نیست کمک کنه مشکل ما رو حل کنه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 کسی آموزش k2 رو به صورت اصولی نداره ؟:s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 از اساتید تقاظا دارم به مشکل من رسیدگی کنن. با تشکرواقعا متاسفم.... فکر میکنم ماهیت درست شدن یه انجمن کمک ، آموزش و راهنمایی باشه. ولی اینجا خیلی عجیبه که نه تنها جواب نمیدید، اخطارم میدید!!! واقعا برای مدیرای این سایت متاسفام که با کاربرا جوری برخورد میکنن . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aminweb 26 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز صبور باشید و اسپم نکنید(قوانین!!!) در مورد k2 هم تو انجمن بحث شده فکر کنم با کمی جستجو شاید بتونین به نتیجه بهترتری هم برسین :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز من اینترتم مشکل داشت نتونستم بیام انجمن اینجا راه حل نهایی گفته نمیشه سرنخ داده میشه بقیه رو خودتون باید برید برای گذاشتن عکس تو هنگام ایجاد مجموعه براش عکس بذارید دیگه اینکه کاری نداره تو بخش توضیحات مجموعه دقت بیشتر بفرمایید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
fantome10 0 ارسال شده در شهریور 90 میدونم. من که نمیخواستم تمام وقت شما رو بگیرم واسه خودم. من فقط اینجای کارم گیره. واقعا اگه میدونستم به هیچ وجه بیخودو بی جهت پیام نمیدادم. این که میگید کاری نداره این برای شماست که تو این برنامه استادید. من یه آماتورم و واقعا نمیدونم باید چیکار کنم. اگه بخواید یه اسکیرین شات هم میزارم تا ببینید من چی میخوام درست کنم و وقتی کارم میکنم چی از اب در میاد. البته هنوز منتظر راهنمایی های شما عزیزان هستم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز قبلش یه جستجو کنید راحت تر مشکلتون حل می شه دیگه ناراحت هم نمی شید خدمت شما http://forum.joomina.ir/thread-67-post-2440.html#pid2440 و آموزشش هم پست بالایی همین مطلبی که لینک دادم موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام باور کنید من اصلا با k2 کار نمی کنم خیلی شبیه ادیتور جوملاست فقط امکاناتش بیشتر اسکرین شات لازم نیست شما دموی آنلاین گذاشتید که برای معرفی محصولات هم بهتر از افزونه های مربوطه استفاده کنید با ادیتور ها کار سختر میشه و یه سری کارها رو باید دستی انجام بدید چرا از کاتالوگ ساز استفاده نمی کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر