Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 با سلام. من در سی اس اس قالبم یک کد نوشتم که وقتی هاور می شود ، یک فلش ظاهر شود. حالا مشکل من این است که زیر منو های من سه تا هستند.روی آیتم زیر منوی اول که برویم ، این فلش ظاهر می شود ولی اگر روی زیر منوی این آیتم برویم ، زیر منوی آیتم قبلی محو می شود و فلش در آیتم جدید ظاهر می شود. من می خواهم که با رفتن به زیر منو های بعدی این فلش بماند و محو نشود. در سایتم اینطوری است: ولی من می خواهم اینطوری باشد: آدرس سایت: http://www.igems.ir/fa/ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 تنها کمکی که می تونم بهتون بگم اینه که css را خوب یاد بگیرین موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 من سی اس اس را کامل نه ولی خیلی خوب بلدم.ولی نتوانستم این کارو انجام دهم. میشه بگید چه کدی برای این کار باید بنویسیم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 شما از دستور direction: rtl هم در body استفاده کردید یا نه ؟ اگر استفاده کردید اونو حذف کنید فقط text-align:right رو به تنهایی بکار ببرید ببینید مشکل جل میشه درضمن شما بگردید تو منو img را float right کنید فکر میکنم مشکلتون حل بشه تو تعریف منوتون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 این چیز هایی که گفتید اصلا ربطی به منوها دارد؟ یک سر به سایت بزنید. من می خواهم منوهایم مثل تصویر بالا شود. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 بله تو نمایش منوهاتون هم تاثیر میگذارد توی css جایی که css زیر منوها تعریف شده یکبار امتحان کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 این کارو کردم فایده نداشت. لطفا راهنمایی کنید. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام فکر نمی کنم بشه با css اینکارو کرد شاید با جاوا بشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 بله می تونید شما با جاوا متغیر بسازین و دستورات شرطی داخلش قرار بدین که نیاز داره به طور کامل بر جاوا مسلط باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 شما یک نگاهی به دموی سایت سازنده بیندازید. http://quick-m.woodoo-style.com/ در این دمو منو ها همونطوری که من می خواهم هستند. پس چرا در سایت خودم اینطور نیستند؟ ممکنه عیب از تنظیمات فریم ورک باشه؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 این دمو که arrow ندارد 2-در این دمو هم از جاوا برای منو استفاده شده چک کنید ببینید برای این نیست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 arrow یعنی چه؟ در ضمن قالبی که من از این سایت خریدم فایل های جاوا اسکریپت زیرا دارد: BauhausC_500.font.js cufon-yui.js Decker_400.font.js imagepreloader.js jq-color.js jq-style.js jquery.js کدومش مربوط به منوی بالا است؟ چون من به دلایلی Decker_400.font.js و BauhausC_500.font.js را از از قالبم حذف کردم. با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در شهریور 90 کسی نیست جواب بده؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مهر 90 سلام. شما گفتید در این تاپیک پیگیر باشد. لطفا در همین تاپیک چند کد js بدید. ما را مجبور به ارسال اسپم می کنید. با تشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
امیررضاتهرانی 612 ارسال شده در مهر 90 دوست عزیز کد های قالبتون را ندیده و کد های فایل جاوا را ندیده که نمیشه به شما کمک کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Fased Shod ! 207 ارسال شده در مهر 90 خب چه کار کنم که شما ببینید؟ آدرس سایت: igems.ir قالب را پ خ کنم؟ با تشکر. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
hoomanb 14 ارسال شده در مهر 90 سلام این کار در css در منو های معمولی به راحتی قابل انجام است اما ماژول شما از یک روش مخصوص به خودش برای نمایش منو ها استفاده که باعث شده کسی که آن را راست چین کرده نتواند به درستی این کار را بکند. تا جایی که من دیدم مشکل از سی اس اس نیست برای درست کردن این مشکل فایلهای جاوا اسکریپت و سی اس اس ماژول شما و ماژول اصلی باید با هم مقایسه شود که از حوصله بنده خارج است. پیشنهاد میکنم از یک ماژول دیگر استفاده کنید موفق باشید:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر