mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 ســــــــــــــــــــــــــــــــلام به همه دوستان و مدیران گل جومینا عیــــــــــــــــــــــــــــدتون مبارک میخواستم از دوستان بپرسم چطور میشه رنگ فیلد های موجود در سایتم رو تغییر بدم تا با رنگ سایتم هماهنگی داشته باشه بخصوص رنگ فیلدهای کامپوننت نظرات jcomment منتظر کمک دوستان هستم یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونید از طریق css انجامش بدین. یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام میتونید از طریق css انجامش بدین. یا حق سلام آقای شمسی عیــــــدتم مبارک اینو که باید از طریف css انجامش بدم رو میدونم اما بلد نیستم میشه کمکم کنید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 باید به css مسلط باشید اما به طور خلاصه باید شما از کلاس inputbox استفاده کنید.به عنوان مثال میشه از این کد استفاده کنید .inputbox { padding: 2px; border:solid 1px #cccccc; background-color: #ffffff; } شما همچنین می تونید برای هر فیلد یک ماژول یک استایل انتخاب کنید مثلا برای ماژول جستجو من این کد را مثال می زنم #search_inner .inputbox { border: 0px; padding: 3px 3px 3px 5px; font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: #008C00; } امیدوارم به دردتون خورده باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 باید به css مسلط باشید اما به طور خلاصه باید شما از کلاس inputbox استفاده کنید.به عنوان مثال میشه از این کد استفاده کنید .inputbox { padding: 2px; border:solid 1px #cccccc; background-color: #ffffff; } شما همچنین می تونید برای هر فیلد یک ماژول یک استایل انتخاب کنید مثلا برای ماژول جستجو من این کد را مثال می زنم #search_inner .inputbox { border: 0px; padding: 3px 3px 3px 5px; font-family: Tahoma; font-size: 11px; color: #008C00; } امیدوارم به دردتون خورده باشه ممنون دوست عزیز اما این کدها رو باید کجا بریزم توی قالب خود سایت یا جایی دیگه ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام این ها مثال بودند شما باید تقریبا کدهیای شبیه این به کلاس های ورودی افزونتون بدین . در کدهای قالب هم بزارید عمل میکنه ولی بهتر در کدهای خو افزونه بزارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 من گفتم باید css بلد باشید یعنی چی؟؟!! یعنی اینکه باید در css قالب خودتون بریزین نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 من گفتم باید css بلد باشید یعنی چی؟؟!! یعنی اینکه باید در css قالب خودتون بریزین ممنــــــــــــــــــــــون حالا چرا میزنی دوست عزیز :D بلد نیستم خب قالب من دارای css های زیر هستش توی کدومش بریزم addons.css ie-rtl.css ie.css ie7minus.css ie8-rtl.css layout.css print.css template.css template_rtl.css typo.css ؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام حاجی زدنی در کار نیست ما همگی امدیم کمک کنیم تا خودتون چیزی یاد بگیرین نه این که ما بیایم براتون انجا بدیم " میخوای خودتون ماهیگیر بشین ":cool: دمو بدید راهنمایی کنم یاعلی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 سلام حاجی زدنی در کار نیست ما همگی امدیم کمک کنیم تا خودتون چیزی یاد بگیرین نه این که ما بیایم براتون انجا بدیم " میخوای خودتون ماهیگیر بشین ":cool: دمو بدید راهنمایی کنم یاعلی شوخی کردم :D ممنون میشم کمکم کنید آدرس دمو نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام #comments-form input, #comments-report-form input, #comments-form textarea { background-color: #222222; } اصولیش اینه که در css افزونه بزارید ولی برای اینکه اذیت نشید آخر template.css بزارید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mk21 56 ارسال شده در شهریور 90 با سلام #comments-form input, #comments-report-form input, #comments-form textarea { background-color: #222222; } اصولیش اینه که در css افزونه بزارید ولی برای اینکه اذیت نشید آخر template.css بزارید یا علی سلام این کار ها رو انجام دادم اما درست نشد هنوز همون رنگیه:1: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام در آخرین سطر css قرار بدین . یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر