jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من پلاگین plg_osolcaptcha رو نصب کردم ولی اشتبا ها به صورت دستی از پوشه پلاگین ها حذف کردمش حالا وقتی می خوام از مدیریت افزونه ها حذفش کنم پیغام 'فایل manifest نامعتبر' رو میده و وقتی می خوام نصب کنم پیغام میده که قبلا وجود داشته. کسی می دونه مشکل چیه؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز از پوشه پلاگین هم فایل های باقی مونده را حذف کن درست میشه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در ادامه صحبتهای جناب آقای رضایی شما می تونید همین پلاگین رو تو یه هاست دیگه نصب کن و اون پوشه ای رو که پاک کرده بودی کپی کن تو هاستی که پوشه رو پاک کردی(زیپ + اکسترکت) اینطوری هم می شه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام. اجازه بدید مشکلم رو یه بار دیگه توضیح بدم: من پلاگین osolcaptcha رو نصب کردم. و توی تنظیماتش Enable second level security for Core forms رو فعال کردم. بعد از فعال کردن این دیگه فرم " ورود به بخش مدیریت جوملا" رو نشون نمیداد. اومدم درستش کنم ،رفتم تو پوشه پلاگین ها و پوشه مربوط به اون رو حذف کردم. حالا وقتی می خوام حذف کنم پیغام میده که "'فایل manifest نامعتبر" و وقتی می خوام نصب کنم پیغام میده که قبلا وجود داشته. پلاگین رو تو یه جوملای دیگه نصب کردم و تو جوملای اصلی کپی کردم و لی بازم همون مشکل نشون ندادن فرم ورود رو دارم. کمک کنید هر چی که مربوط به این پلاگین بود حتی فایل زبانش رو هم حذف کردم ولی درست نشد. در ضمن من از لوکال و جوملا 1.7 استفاده می کنم. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام جدال رو از دیتابیس حذف کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 با سلام جدال رو از دیتابیس حذف کنید یا علی میشه توضیح بدید چطوری باید حذف کنم.(اگه میشه قدم به قدم)، پیشوند جدوها zg6yk است. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 سلام فکر کنم جناب فرحزادیان قبلا در تالار کاملا توضیح دادن سرچ کنید /.. یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
jagvar22 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام فکر کنم جناب فرحزادیان قبلا در تالار کاملا توضیح دادن سرچ کنید /.. یا علی من گشتم و دو تا پست پیدا کردم ولی تو هر دو فقط گفتن که جداول رو پاک کنیم و نحوه انجامش رو نگفتن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر