amrdata 20 ارسال شده در شهریور 90 با سلام طاعات و عبادات قبول بعد از مدتی بازم اومدیم به جومینا - بالاخره ما نمک گیر جومینا هستیم (هر چی از جوملا بلدم مدیون جومینا هستم) من از افزونه Ninja RSS to Content برای انتقال مطلب از بلاگفا به جوملا استفاده کردم اما چند تا مشکل دارم که ممنون میشم راهنمایی کنید اول اینکه وقتی importرا می زنم تا اضافه کنه مطالب را 10 تا بیشتر اضافه نمی کنه دوما مطالب را عین ترتیب خود وبلاگ در سایت ثبت نمی کنه - علت چیه (مثلا بر اساس تاریخ مطلب در جووملا ثبت نمی کنه) پیشاپیش عیدتون هم مبارک :thankyou: در این روز آخر ماه مبارک رمضان منم دعا کنید :thankyou: در پناه حق :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
tanha_to0 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزيز چك كنيد كه خروجي چند تا مطلب در آر اس اس شما توسط وبلاگ تنظيم شده است ( همين 10 مطلب هست يا بيشتر) در مورد مرتب كردن مطالب ميتونيد مطلب رو باز كنيد و زمان انتشار اونها رو به ترتيبي كه ميخواهيد نمايش داده شوند تنظم كنيد ( يعني تاريخ انتشار اوني كه ميخواهيد اولين باشد تاريخ امروز و اوني كه آخر باشه تاريخ روز قبل)( ساعت هم ميتونيد تنظيم كنيد) موفق باشيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام امیر جان شما ببین در حالت کلی این افزونه چه تعداد لینک رو نشون میده شاید حداکثر 10 تا لینک اخر رو نمایش میده اگه اینجوری نیست ببین تو تنظیماتش جایی واسه افزایش تعداد لینک ها نیست؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در شهریور 90 چك كنيد كه خروجي چند تا مطلب در آر اس اس شما توسط وبلاگ تنظيم شده است ( همين 10 مطلب هست يا بيشتر) دوست عزیز مربوط به وبلاگه - چون خروجی وبلاگ روی 10 بود - متشکر ر مورد مرتب كردن مطالب ميتونيد مطلب رو باز كنيد و زمان انتشار اونها رو به ترتيبي كه ميخواهيد نمايش داده شوند تنظم كنيد ( يعني تاريخ انتشار اوني كه ميخواهيد اولين باشد تاريخ امروز و اوني كه آخر باشه تاريخ روز قبل)( ساعت هم ميتونيد تنظيم كنيد) دوست عزیز وبلاگ مورد نظر من 500 تا مطلب داره که نمیشه دستی همه را تنظیم کنم همچنین می خواستم بدونم چطور می تونم کاری کنم که بعد انتقال مطلب از بلاگفا به جوملا برای خوندن ادامه مطلب لازم نباشه بری توی وبلاگ و همون جا توی جوملا بببره به ادامه مطلب در حالت فعلی وقتی از وبلاگ مطلب را میاری روی جوملا چند خطی را نشون میده در جوملا مابقی نوشته ها را لینک میده باید بری توی وبلاگ بخونی راه حلی نداره که همه را در همون جا داخل سایت بیاره ؟ متشکر نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در شهریور 90 دوستان ببخشید بازم پست می فرستم یادم رفت بپرسم هیچ روش دیگری وجود نداره که بشه باهاش مطالب را از وبلاگ به جوملا به طور کاملا اتوماتیک و کامل انتقال داد ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام قبلا بحث شده عزیز (لطفا ابتدا جستجو...) اگر حل نشد سوال جدید در تاپیک جدید و بخش مربوطه... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
amrdata 20 ارسال شده در شهریور 90 آقای فرحزادیان سوالم را فرمودم خدمت شما عزیزان ارسال شماره چهار سوالمه طبق فرموده شما قبلا چندین بار جستجو کردم اما متاسفانه به نتیجه ای نرسیدم تشکر :heart: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با توجه به عنوان تاپیک این تاپیک مربوط به مشکلتون با افزونه مورد نظر هست! این سوالتون ربطی به این افزونه نداره: هیچ روش دیگری وجود نداره که بشه باهاش مطالب را از وبلاگ به جوملا به طور کاملا اتوماتیک و کامل انتقال داد ؟ قبل از ایجاد تاپیک جدید در این خصوص، با دقت بیشتری جستجو کنید...[بحث شده](جستجو پیشرفته) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر