عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 امروز: <?php echo JHTML::_('date', 'now' ) ?> Email: Info@sibaweb.com Phone : 0913-868-9850 آخرین اخبار : <?php if(!$zarinweb->isFrontPage()) { ?> <?php } else { ?> <?php } ?> قالب کپی شده سیبا وب مخصوص سایت های هاستینگ.کاری از تیم زرین وب نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام دوستان برای درک بهتر میتونید قالب هاستینگ جومینا رو هم برسی کنند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
شکیبانیا 59 ارسال شده در شهریور 90 سلام روشی که من برای این کار استفاده می کنم اینه که بررسی می کنم آیا صفجه فعلی ، صفحه پیشفرض یا همون صفحه اولیه جوملا هست یا نه؟اگر بود ، یعنی باید قالب اینترو رو نشون بده ، اگر نه ، باید قالب صفحه نمایش مطالب رو نشون بده. یعنی تفاوت روش من با روش جناب عصمتی ، تویه شرطی هست که مورد بررسی قرار میگیره. توضیحات تکمیلی : شما در بخش مدیریت گزینه های منویِ mainmenu میتونید مشخص کنید که کدام گزینه به عنوان صفحه پیشفرض و اولیه جوملا باشه. در کد های زیر ، ما کدهایی خاصی رو در صفحه پیشفرض جوملا نمایش میدیم. =================================================== شما توی قالبتون یک سری کدهایی دارید که هم توی اینترو هست هم توی صفحه دیگه.یعنی یک سری دایو هست مشترک هستند و بعضی که متفاوت می باشند. حالا وقتی که به اونها رسیدید که متفاوتند اولشون این کد را قرار می دهید: <?php $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { ?> در این قسمت ، شما کدهای صفحه اینترو یا همون منو پیشفرض جوملا رو می نویسید. <?php } else { ?> در این قسمت شما کدهای صفحه نمایش مطالب رو می نویسید. <?php } ?> این کد می گه دستورات شرطی php تموم شد.بعد از این باید کد های مشترک که بعد از این هستند را بنویسید. =================================================== امیدوارم این روش هم براتون مفید باشه موفق باشید و سربلند یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام یه مثال برای روش اقای شکیبانیا نمونه قالب با این روش هم می خواین این رو ببینید http://forum.joomina.ir/thread-4413.html موفق باشید <?php $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { echo ''; } else echo ' '; ?> <?php $menu = & JSite::getMenu(); if ($menu->getActive() == $menu->getDefault()) { echo ''; } else echo ' '; ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر