mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من در جوملا 1.7 در هاست هر افزونه ای رو که نصب میکنم ارور میاد که نمیتواند در مقصد فایل را بسازد با اینکه پرمیشن ها رو هم تغییر دادم چیکار کنم؟یا این ارور * کپی ناموفق * JInstaller: :نصب: ناموفق در کپی فایل /home/wef24tes/public_html/tmp/install_4e5c7d385d6a2/rt_afterburner_j16/language/en-GB/en-GB.tpl_rt_afterburner_j16.ini به /home/wef24tes/public_html/language/en-GB/en-GB.tpl_rt_afterburner_j16.ini نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام افزونه هایی که نصب می کنید با جوملا 1.7 سازگار شده اند؟؟؟؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز در تکمیل صحبتهای آقای دفاعی این رو هم ببینید خطا در جابجایی فایل موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 بله سازگارند * JInstaller: :نصب: فایل نصب XML جوملا یافت نشد * JInstaller: :نصب: فایل نصب XML یافت نشد * JFTP: :store: پاسخ بد * JInstaller: :نصب: ناموفق در کپی فایل /home/wef24tes/public_html/tmp/install_4e5c8a59d8594/admin/ckeditor.php به /home/wef24tes/public_html/administrator/components/com_ckeditor/ckeditor.php نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 فرمت فایلهاتون رو بررسی کنید ببینید مشکل ندارند یا فایل رمز نداره یکبار پک جوملا رو اکسترکت کنید و پوشه اینستالیشن رو پاک کنید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 مشکل از ادیتور هست نه سایت ببخشید باید ببینم چطور میشه مشکلش رو حل کرد ممنون میشم اگر کسی این ادیتور رو برای 1.7 پایار داره بهم بده پیشاپیش ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر