9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام من Acesef رو نصب كردم و طبق دستوراتش رفتار كردم و فايل Htaccess.txt به .Htaccess تغيير دادم اما نميدونم اين فايل چرا غيب شد !! و بعد هيچ لينكي غير از صفحع اول سايت كار نميكنه !!!!!!!!! و براي همش 404 Not Found مياد لطفا كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام موقعی که در سی پنل وارد فایل منیجر میشید ازتون میپرسه که فایل های مخفی رو نمایش بدم یا نه ! یک فایل روی کامپیوترتان بسازید و بعد آپلود کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام ميپرسه اينبار تيكش رو زدم و فايل هاي مخفي رو نشون داد ولي همچنان تمام لينكهاي سايت رو 404 Not Found نشون ميده فقط صفحع اول سايت بالا مياد چكار كنم ؟؟؟من Acesef رو پاك كردم فايل Htaccess.txt رو هم از يه جايي پيدا كردم دانلود كردم ولي باز هم مشگل رو دارم هيچ كدوم از لينكهاي سايت كار نميكنه و همش پيغام 404 Not Found مياددددددددد لطفا كمك كنيد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام Htaccess.text به Htaccess. تغییر بدین یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام انجام دادم ولي باز هم نشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برید تنضیمات سئو خود جومیلا غیر فعالش کنید . / درست شد ؟ یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 آخيش كامپوننت رو خذف كردم تا درست شد حالا از اينها گذشته اگه با اين Acesef كار كردين توضيح كامل بدين چطوريه ؟ چرا لينكهاي مارو خراب كرده بود ؟ ممنون ميشم :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام لینک های شما رو برا این خاطر خراب کرده بود که نتونسته بودید درست پیکربندیش بکنید ! - میتونه از هاست شما هم باشه ولی احتمالش کمه! قبلا بارها در این مورد بحث شده بهتر سرچ کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام عليكم كسي ميتونه كمك كنه اين كامپوننت رو درست پيكره بندي كنم تا لينكها اونطوري خراب نشه ؟ توضيح : من وقتي اين افزونه رو نصب ميكنمپيش فرض تمامي لينكهاي سايت خبرا هستند به جز صفحه اول به همه لينكها به ترتيب زير هستن يعني index.php حذف شده از لينكها http://www.9ktenews.com/%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87/749 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما وقتی Sef خود جوملا رو فعال میکنید مشکلی بوجود نمیاد؟؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 نميدونم Sef خود جوملا كجاست . اما به محض اينكه اين كامپوننت AceSef رو نصب ميكنم لينكها خراب ميشن و بعد كه پاكش ميكنم همه چي درست ميشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 sef جوملا در بخش تنظیمات کلی جوملا - قسمت تنظیمات SEO 3 گزینه وجود دارد.دو تای اول را بزنید ببینید بازم مشکل داره یا نه اگه مشکل داشت مشکل از htacsses می باشد. اگه نه مشکل از acesef هست.نسخه جوملاتون چیه؟ نسخه جدید acesef را از سایت سازنده دانلود کنید و نصب کنید ببینید بازم مشکل داره یا نه موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 سلام ممنون من از اين لينك دانلود كردم دقيقا مشگل از استفاده از APACHE mod_rewrite هست كه وقتي بله رو انتخاب ميكنم لينكهاي سايت باز نميشه و براي همش ارور 404 مياد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
عبدالله عصمتی 35 ارسال شده در شهریور 90 پس 100% مشکلتون از فایل htaccess هست اطلاعات جوملا+هاست+لینک این تاپیک را به من پ.خ بزنید تا بررسی کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9ktenews.com 3 ارسال شده در شهریور 90 اما وقتي اين كامپوننت نصب بود فرقي نميكرد كه APACHE mod_rewrite روي بله باشه يا خير . وقتي كاپوننت نصب بود همه لينكها خراب بود وقتي APACHE mod_rewrite بله باشه هم لينكها خراب هست نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام برای این افزونه باید 2 گزینه اول سئو خود جوملا رو فعال کنید و برای رفع ارور 404 هم این کار رو هم انجام بدید: (البته اگر دقیق تر در انجمن جستجو کنید مفید خواهد بود...) http://forum.joomina.ir/thread-665-post-2844.html#pid2844 موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر