mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام به همه دوستان و مدیران عزیز من یه مشکلی با این ماژول دارم این ماژول عکس ها را نشون نمی ده یعنی اینکه وقتی فلش زرد رنگ دوطرف کنار رو می زنم عکسها تغییر نمی کنن و ثابت سرجاشون ایستادن خواهشا من رو راهنمایی کنین عکس و آدرس سایت: http://designer.azuka.biz نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز احتمالا این ماژول شما با ماژولهای دیگه سایت سازگاری نداره البته قبلش قالب رو عوض کنید ببینید مشکل این ماژول حل می شه یه افزونه هم برای سازگاری بین ماژولها تو انجمن گذاشتند اونرو هم ببیند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 بله دقیقا مشکل از ناسازگاری ماژول با سایر ماژول هاست...اما من چیزی تحت عنوان سازگاری ماژول ها با یکدیگر پیدا نکردم ممنون میشم اگه راهنمایی بفرمایین:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام سازگاری جیکوئری jq ، منظور هست که قبلا بحث شده در موردشد. سرچ کنید یا علی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 جناب شمسی عزیز باور کنید چندین بار جستجو کردم با عنوان های ناسازگاری ماژول ناسازگاری جیکوئری ناسازگاری اما چیزی بدست نیوردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز منظور این تاپیک بود که پیداشون نکردین http://forum.joomina.ir/thread-2452.html نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 من این پلاگین رو نصب کردم اما بازهم جواب نداد...ولی وقتی همین ماژول خطی رو داخل یکی دیگه از سایتهام قرار می دم دیگه هیچ مشکلی نداره اما با این سایت من مشکل داره و حرکت نمیکنه از دوستان عزیز تقاضای راهنمایی دارم واقعا نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
مـرادی 155 ارسال شده در شهریور 90 سلام مشکل شما در لود کتابخانه جاوا هست این افزونه با افزونه ای دیگری از شما تداخل داره قبلا در این باره در انجمن بحث شده و شما باید پلاگین jqueryintegerator استفاده کنید جستجو کنید تا به نتیجه برسید. در پناه حق... نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 آقای مرادی عزیز من این پلاگینی که فرمودید رو نصب کردم ولی بهم جواب نداد متاسفانه این هم عکس تنظیمات پلاگین که تنظیم شده است این لینک تصویر بزرگ هست می خواستم پست قبلی رو ویرایش کنم که دسترسی نداشتم متاسفانه و ببخشید اگه پست جدید زدم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 از اساتید عزیز کسی هست که بتونه راهنمایی کنه؟ ممنون میشم آخه واجبه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام شما اون ماژول هایی که با جاوا کار می کنن رو غیرفعال کن ببین با کدوم تداخل داره مثلا اسلایدر بالای سایت و آخرین مطالب و ... شاید بتونیم واسه اونا یه جایگزین پیدا کرد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 آقا مرتضی همین کاررو کردم اما جواب نمی ده متاسفانه مشکل عجیبی هست و نمی دونم چرا جل نمیشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mr.amir 0 ارسال شده در شهریور 90 اوکی مشکل رو خودم حل کردم ممنونم از پیگیری مدیران عزیز:thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز طریقه حل شدن مشکلتون رو توضیح بدید تا دیگران هم بتونن از اون استفاده کنند موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر