dibahome 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام سایت من بالا نمیاد و فقط یه صفحه سفید میاد اما قسمت مدیریت مشکلی نیست به نظرتون مشکل ار کجاست؟ www.dibapart.com نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز ایکاش قبلش جستجو می کردید! کی مشکل پیش اومد آخرین کاری که تو سایت انجام دادید چی بود؟ افزونه ای به تازگی نصب کردید اونرو غیرفعال کنید قالب دیفالت رو تنظیم کنید یه پک کامل جوملا روی هاست دانلود و اکسترکت کنید ببینید حل می شه یا نه؟ موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در شهریور 90 جستجو کرد چیزی پیدا نکردم دیشب کامپوننت rdb_comment رو نسب کردم اما جواب نداد که پاکش کردم همزمان کامپوننت com_rsfiles3 رو هم که قبلا نصب کرده مودم پاک کردم. قالب دیفالت رو تنظیم کردم حل نشد. چون تازه نصب کردم بک آپی نگرفتم .من جوملا 1.5 نصب کردم به اشنباه تو این قزصمت مطرح کردم . لطفا اگر لازم هست انتقال بدین. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Saeed_Shamsi 758 ارسال شده در شهریور 90 با سلام این بند رو چی انجام دادین ؟ یه پک کامل جوملا روی هاست دانلود و اکسترکت کنید http://forum.joomina.ir/search.php?action=results&sid=4ac609ce5d435aeff60a1b670b170bf0&sortby=lastpost&order=desc یا حق نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام پرمیشن ها رو بررسی کنید ببینید درست هستند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در شهریور 90 پک کامل جوملا روی هاست دانلود و اکسترکت کردم پرمیشن هارو هم چک کردم !!!!! اما حل نشد! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 شما فعلا یه بک آپ از دیتابیست بگیر تا چیزی از دست ندی شما پلاگین ضد ه-ک یا sef نصب نکردی؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در شهریور 90 نه نصب نکردم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام اگر بعد از حذف و نصب اون دو افزونه این مشکل پیش آمده باید بطور کامل پاکشون کنید یعنی بعد از حذف از طریق مدیریت به هاستتون برید اگر پوشه یا فایلی از این 2 افزونه باقی بود دستی حذف کنید و همینطور در دیتابیس اگر جداولش باقی بود دستی حذف کنید...(قبل از کار با دیتابیس بک آپ فراموش نشه...) نکته مهم دیگه اینکه بررسی کنید بعد از حذف این دو افزونه مخصوصا rdb_comment ، پلاگینش باقی و فعال نباشه...(پلاگینش رو هم حذف یا غیر فعال کنید) در کل احتمال قوی از افزونه باید باشه مخصوصا پلاگینی... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
dibahome 0 ارسال شده در شهریور 90 از افزونه rdb_comment ، پلاگینش باقی مونده بود حذف کردم درست شد. از همه ممنون که راهنمایی کردن. نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر