esmahdi 0 ارسال شده در شهریور 90 من نیاز به یه ماژول دارم که چندین پادکست رو تو یه موقعیت لیست کنه و بعد بشه از اون استفاده کرد. من این ماژول رو برای یه سایت خبری می خوام. ولی خواهشا توجه کنید که این ماژول باید چندین پادکست رو با هم داشته باشه و بشه با انتخاب کلید های پخش اون پادکست ها رو تو همون مکان اجرا کرد. خیلی خوب میشه اگه ظاهر این پادکست شبیه پادکست های معروف باشه مثل شکل زیر: خیلی ممنون! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز از پلاگین هایی که پادکست را در مطلب درج میکنن استفاده کن و از ماژول دستی فراخوانی کن موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aftabgardun_erfan 3 ارسال شده در شهریور 90 با سلام خدمت دوستان من هم نیاز به یک افزونه دارم که کار پادکست را برام انجام بده افزونه ای که صوت را به صورت خیلی خوب و راحت پخش کند حالا اگر از دوستان کسی هست که بتواند من را راهنمایی کند منتظر خبرتان هستم و خوشحالم می کنید شاد و پیروز باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
esmahdi 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من تو لینکی که داده بودین گشتم ولی چیزی که می خواستم اصلا پیدا نشد. کسی هست بیشتر راهنمایی کنه؟ :s نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام این لینک رو ببینید http://extensions.joomla.org/extensions/advanced-search-results/586870 نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mal2moh 2 ارسال شده در شهریور 90 سلام یکی توضیح بده پادکست چیه ؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%BE%D8%A7%D8%AF%DA%A9%D8%B3%D8%AA می تونید در گوگل سرچ کنید و اطلاعات بیشتری هم بدست بیارید... موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
clergy 0 ارسال شده در آذر 90 سلام این لینک بیشترشون پولی اند اونایی هم که قابل نصبند توی مطلب گزینه ای برای درج پادکست ندارند. از ماژول هم فعالشون کردم من اشتباه کردم یا اینها فعال نیستند؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر