aleas 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشید دوستان قسمت افزودن مطلب اگر توجه کنین پایین صفحه یه گزینه بنام Toggle editor که باکلیک روش میتونی متنی که میخواهی ارسال کنی بصورت کدنویسی بنویسی میخواستم بدونم راهی هسته همیشه در حال Toggle editor باشه؟دگه نیازی نباشه رو اون گزینه کلیک کرد؟واسه کاری که نیاز دارم باید همیشه میزنی ارسال مطلب جدید کادر متن در حالت Toggle editor باشه یعنی بصورت کد نویسی نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
دفاعی 872 ارسال شده در شهریور 90 سلام نه راهی برای اینکار وجود نداره چون پیش فرض تمام ادیتور ها نوشتن متنه نه کد نویسی شاید با تغییر کدها بشه ولی به زحمتش نمی ارزه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان این خیلی واسم مهمه خواهشا" هر راه حلی هسته بگین خواهش میکنم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
ستار رضايي 80 ارسال شده در شهریور 90 دوست عزیز راه داره 1- خود ادیتور را ویرایش کنید و پیشفرض را تغییر دهید 2- از تنظیمات کلی ادیتور را غیر فعال کنید 3- ادیتورهای دیگه را هم نصب کنید شاید این امکان را دشته باشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
aleas 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام خسته نباشید دوست عزیز اگر میشه زیر دیپلم بگین چطور باید ادیتور ویرایش کنم پیشفرض تغییر بدم یا تنظیمات کلی ادیتور غیرفعال کنم یا ادیتور های دگه رو نصب کنم؟ میشه بیشتر توضیح بدین زیر دیپلم؟ نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
فرحزادیان 947 ارسال شده در شهریور 90 با سلام منظور اینکه: 1. باید دست ببریددر کدنویسی ادیتور تا به حالتی که می خواهید تغییر پیدا کنه 2. می تونید از مسیر زیر ادیتور رو تغییر بدید: مدیریت سایت / تنظیمات کلی ---> از پنجره کشوئی " ویرایشگر WYSIWYG پیش فرض میباشد " نوع ویرایشگر رو تغییر و ذخیره کنید... 3. افزونه های ادیتور رو دانلود و در جوملا نصب(مثل سایر افزونه ها) و از طریق توضیحات شماره 2 پیشفرضش کنید تا ازش استفاده کنید... (قبلا چند ادیتور عالی در جومینا منتشر شده...) موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر