sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 سلام من یک قالب برای سایتم طراحی کردم www.adan-iq.ir در قسمت footer متن ها را ویرایش کردم و متن مورد نظر خود را گذاشتم ولی این نوشته را Category: وب سایت جومینا را هر چی در css ها و ماژول ها گتم پیدا نکردم کجا باید برم حذفش کنم. اگر لازم هست فایل های css را اپلود کنم. ممنون سلام من یک قالب برای سایتم طراحی کردم www.adan-iq.ir در قسمت footer متن ها را ویرایش کردم و متن مورد نظر خود را گذاشتم ولی این نوشته را Category: وب سایت جومینا را هر چی در css ها و ماژول ها گشتم پیدا نکردم کجا باید برم حذفش کنم. اگر لازم هست فایل های css را اپلود کنم. ممنون نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
رضاگنجی 155 ارسال شده در شهریور 90 اين رو بايد تو فايل index.php قالب پيدا كنيد و ويرايش كنيد ! نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 bodyClass(); ?>"> <?php if ($view->containsModules('user3', 'extra1', 'extra2')) : ?> <?php if ($view->containsModules('extra1')) : ?><?php echo $view->position('extra1'); ?> <?php endif; ?> <?php echo $view->position('user3'); ?> <?php if ($view->containsModules('extra2')) : ?><?php echo $view->position('extra2'); ?> <?php endif; ?> <?php endif; ?><?php echo $view->position('banner1', 'art-nostyle'); ?><?php echo $view->positions(array('top1' => 33, 'top2' => 33, 'top3' => 34), 'art-block'); ?> <?php echo $view->position('banner2', 'art-nostyle'); if ($view->containsModules('breadcrumb')) echo artxPost($view->position('breadcrumb')); echo $view->positions(array('user1' => 50, 'user2' => 50), 'art-article'); echo $view->position('banner3', 'art-nostyle'); if ($view->hasMessages()) echo artxPost(''); echo ''; echo $view->position('banner4', 'art-nostyle'); echo $view->positions(array('user4' => 50, 'user5' => 50), 'art-article'); echo $view->position('banner5', 'art-nostyle');?> <?php if ($view->containsModules('right')) : ?> <?php echo $view->position('right', 'art-block'); ?> <?php endif; ?> <?php echo $view->positions(array('bottom1' => 33, 'bottom2' => 33, 'bottom3' => 34), 'art-block'); ?><?php echo $view->position('banner6', 'art-nostyle'); ?> <?php if ($view->containsModules('copyright')): ?> <?php echo $view->position('copyright', 'art-nostyle'); ?> <?php else: ?> <?php ob_start(); ?>Link1 | Link2 | Link3 Copyright © %YEAR%. All Rights Reserved. <?php echo str_replace('%YEAR%', date('Y'), ob_get_clean()); ?> <?php endif; ?> Joomla template created with Artisteer. <?php echo $view->position('debug'); ?> نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mogtabaa 31 ارسال شده در شهریور 90 سلام دوست عزیز اسم قالبی که گرفتید چیه؟ در ضمن شما که در این آدرس فوتر رو برداشتید خب همون کار رو انجام بدید موفق باشید نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
sokoot67 0 ارسال شده در شهریور 90 مشکل را حل کردم مجبور شدم دوباره قالب را طراحی کنم و در تب articles تیک گزینه Category برداشتم و درست شد و ممنون از راهنمایتون . نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر