mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 دوستان میخواستم بدونم وظیفه اصلی فایل helper در جوملا چیه؟ الان منوی ذخیره در جوملا 1.7 کار نمیکنه این مشکل رو چجوری حل کنم نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
Napo 3 ارسال شده در شهریور 90 یکبار جوملاتون رو دوباره همونکای قبلی اکسترکت کنید و پوشه install رو پاک کنید ببینید مشکلتون حل میشه نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
mohsen_blid 0 ارسال شده در شهریور 90 نشد دوست عزیز اینجوری خودم انجام دادم اما اما متاسفانه علاوه بر دکمه ذخیره در تنظیمات کلی نمیتوان به تیب ها مختلف نیز رفت یعنی عملا غیر فعال می باشد نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
وحید حاجی پور 105 ارسال شده در شهریور 90 چنتا دلیل داره یکی احتمالا اینکه فایل XML رو دست کاری کردید شاید گروه بند ایش رو به هم زدید . دوم اینکه احتمال داره از صفحات برای خودتون کپی برداری کرده باشید و اسم های توابع رو تغییر نداده باشید . یه توضیح هم در رابطه با فایل هلپر که معمولا داخل اش زیر منو رو تعریف می کنند حالا تا جایی که من می دونم ولی میشه توابع دیگر ور هم تعریف کرد . وقتی یه چیزی مثل این اتفاقی برای شما افتاده بیقته احتمالا مشکل از مدل یا view.html.php باشه موفق باشید :thankyou:چنتا دلیل داره یکی احتمالا اینکه فایل XML رو دست کاری کردید شاید گروه بند ایش رو به هم زدید . دوم اینکه احتمال داره از صفحات برای خودتون کپی برداری کرده باشید و اسم های توابع رو تغییر نداده باشید . یه توضیح هم در رابطه با فایل هلپر که معمولا داخل اش زیر منو رو تعریف می کنند حالا تا جایی که من می دونم ولی میشه توابع دیگر ور هم تعریف کرد . وقتی یه چیزی مثل این اتفاقی برای شما افتاده بیقته احتمالا مشکل از مدل یا view.html.php باشه موفق باشید :thankyou: نقل قول به اشتراک گذاری این ارسال لینک به ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر